KtP | UltimoOra: 14-jarige meisje gewond door een kogel in het hoofd

Update politie met video’s Yves Cooper na de schietpartij

Schietpartij: 14 jarig meisje in Brievengat door het hoofd geschoten

Vanochtend heel vroeg vond een schietpartij plaats in Brievengat. Een 14 jarig meisje was met haar kleine broertje of zusje op de Kaya Kaya Agusto Boelijn aan het wandelen, toen op een bepaald moment een grijze auto langreed, waarvan uit werd geschoten.

Het 14-jarige slachtofffer wordt daarbij door een kogel getroffen in haar hoofd en raakte gewond. Zodra hier meer informatie over beschikbaar is, zullen we uupdaten.

Vertaald naar:

Ultimo Ora: mucha muhe di 14 ana ta risibi tiru den kabes

Algun ratu pasá Kòrsou ta registrá un kaso di tiroteo riba un hoben di apenas 14 aña. E hoben tabata kana ku su ruman chikí den Kaya Agusto Boelijn na momentu ku un vehikulo kolor krèm a pasa basha bala riba dje. El a resultá heridá na su kabes.

Asina tin mas informashon esaki lo keda suministrá.

Bron: KikotaPasando

YC | Hobensita víktima di tiramentu ta na bida

Bosero di polis Reginald Huggins ta refutá kategórikamente e rumornan ku e hobensita di 13 aña ku a bira víktima di un tiramentu ayera nochi a fayesé. E tiramentu a tuma lugá den Brievengat.

Huggins ta hopi indigná ku e echo ku tin hende ku no ta duna e víktima espasio pa rekuperá.

Bron: Yves Cooper

17 Reacties op “KtP | UltimoOra: 14-jarige meisje gewond door een kogel in het hoofd

 1. overgekocht

 2. @Joep,
  De hoeveelheid aan vuurwapens is exponentieel gestegen vergeleken met de tijd waar jij naar refereert toen een pistooltje van de kapitein van een bankje overgewicht kon worden. Deze zeelui hadden dit bij zich i.v.m. mogelijke piraterij. Nu is er waarneembaar een (illegale) markt in vuurwapens gaande.

  Een snuitertje van 10 -11 jaar kreeg dit weekeinde langs het voetbalveld ‘een standje’ en reageerde met de dreiging terug te komen ‘pa basha bala’.Het is in en in triest.

 3. #blacklivematters!

 4. Joep Meloen

  @ Hoedanook,

  Waar de wapens vandaan komen ?
  Die komen al decennialang uit Venezuela, komen gewoon mee met de barkjes. Eind jaren 80 eens een pistool daar gekocht met een toenmalige collega. Hij woonde 15 min in zijn huis en de boel werd al leeggehaald. Is meteen naar de bootjesmarkt gegaan, 1000 NAF betaald en kon een uur later zijn pistool op komen halen in een steegje in Punda.
  De douane controleerde de bootjes nooit op smokkelwaar en zo kwamen sigaretten, alcohol en wapens vrolijk het eiland binnen. Iedereen wist het en iedereen keek de andere kant uit.

 5. Nos bon yunan di korsow
  Het zijn gewoon pauper volk kijken teveel series
  Pak dat schorem gewoon aan .
  We weten wie ze zijn , kom nou !

 6. Waar gaan wij heen?!! Een vuurwapen trekken en afvuren schijnt de normaalste zaak van de wereld te worden! Op vrijdag vuurt een wapen af op de auto van de dame waarmee hij woont. Dame blijft ongedeerd, maar vervolgens steken twee personen de woning waar het stel woonde in brand. Vervolgens het meisje in Brievengat. Maar ook gisteravond een ruzie aan de Rooseveldweg met dodelijke afloop.
  Een diepgaand analyse van de oorzaken dat leiden tot deze geweld-golf is noodzakelijk. Waar komt de blijkbaar onuitputtelijke aanvoer van wapens vandaan? Momenteel is het voor jongeren veel makkelijker om een wapen te bemachtigen dan dat er de mogelijkheid is om een baan te bemachtigen. De ongelijkheidskloof en achterstellingen, mede ook door een op bezuinigingen gerichte, zich terugtrekkende overheid, worden enkel groter.
  Algehele maatregelen, waaronder meer politiepatrouilles en zwaardere straffen zijn nodig om deze epidemie tegelen te gaan!

 7. Gewoon ‘s-morgens vroeg niet aangekondigde razzia’s houden om (vuur)wapens in beslag te nemen. Keihard optreden tegen illegale wapens. Onverwachte verkeers controles op de binnenwegen in de wijken en auto’s doorzoeken.

 8. Fred Schiedam

  Parlement? Carnaval vieren is kennelijk belangrijker dan een spoeddebat!

 9. Het ligt “kennelijk” niet ineens aan regering & parlement, het probleem ligt er al jaren, dus nix news eigenlijk.
  Nieuwe regering nieuwe beloften, armoede aanpakken. De uit de hand lopende jeugdwerkloosheid, eindeloos gezeur over een paar dubbeltjes meer, werkloosheid die oploopt, supermarktprijzen wat voor juist hen die het nauwelijks trekken onbetaalbaar wordt, geen fruit (als het er wel is is het niet te betalen voor deze mensen), etc etc.
  Duidelijker hoef ik het niet uit te leggen dunkt mij.

 10. Ik dacht ze een tijd terug,tijdens ex Min Navarro alles (wapens)ingeleverd hadden.
  (Natuurlijk niet)criminelen lachten hem alleen maar uit.
  De problemen gaan dieper,als je dit niet aanpakt blijft dit doorgaan.je moet de problemen bij de wortels aanpakken en niet bij de uiteinden.
  Ouders die in bittere armoede en problemen zijn grootgebracht ,kan je niet veel van verwachten en de problemen blijven zich repeteren.,omdat de regering het laat afweten,en ALLEMAAL stuk voor stuk.Girigorie zal geschokt zijn,houdt een praatje voor de BÜHNE tot de volgende calamiteit.

 11. Abraham Mossel

  @Plasje en Belg , misselijke mensen en vazalen en trolen van Gerrit de Raaf en Cova, denk na, het is waarschijnlijk een vriendje ex vriendje met hele lange tenen en een heel kort lontje ( PIKKIE). het land en de regering destabiliseren en terorriseren moet je over laten aan Gerrit de Raaf en Ampolientje, van de PS heb je geen last meer die zijn allemaal verdewenen mat een zak geld, of niet dan Werner Wiels.

 12. Kennelijk ligt het ineens aan de regering en aan de minister van justitie. Volgens mij ligt het aan “het volk” en wel het niet opgevoede deel daarvan. Wat verwachten we dat Girigorie naast iedere potentiele idioot een politieagent gaan neerzetten? Dan hebben we een korps van duizenden agenten. Laten we eens kijken naar de voorbeelden die de jeugd hier krijgt, veel hoef ik niet meer te zeggen lijkt mij. Tot in het parlement aan toe zitten criminelen en wordt er geslagen, allemaal heel gewoon hier.

 13. Joep Meloen

  Gaan we nu al kinderen beschieten ? Wat is het idee ? What is next ? Een herhaling van Medellin in de jaren 70 en 80 ? Hoop toch van niet.
  Op zo’n klein eiland kinderen op de wereld zetten en ze vervolgens groot brengen met deze mentaliteit ? Dan doe je toch iets behoorlijk verkeerd.

 14. Schoften. Dit moet stoppen, nu. Wat is dit nom de ju voor een slap parlement en nog slappere regering. Shame on you!!

 15. Ik heb van de week al voor gewaarschuwd, dat vroeg of laat onze kinderen door vliegende kogels zullen worden geraakt. Jammer dat wij een parlement hebben die geen knip voor haar neus waard is. Anders hadden ze Girigorie morgen naar het parlement moeten ontboden. Niet dat het veel zal helpen maar het zend in elk geval een signaal uit alsof de politiek zich iets interesseert.

 16. Curak!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *