Laboral doet mee aan verkiezingen

WILLEMSTAD — De politieke partij Laboral zal sowieso meedoen aan de komende verkiezingen. Dit stelt politiek leider Errol Goeloe, na een algemene ledenvergadering die gisteren werd gehouden.

In welke vorm dit zal gebeuren, zal in de loop van vandaag worden besloten in overleg met groeperingen in de samenleving.
Het uiteindelijke besluit valt vanavond tijdens een algemene ledenvergadering.
Volgens Goeloe liggen er diverse opties op tafel. Hij wilde echter niet vooruitlopen op de vergadering van vanavond en benadrukt dat de leden het laatste woord hebben.
De Laboral-leider gaf wel aan dat velen binnen de partij er voor voelen om naar de stembus te gaan. De vergadering vangt vanavond om zeven uur aan in het partijgebouw van Laboral aan de Winston Churchillweg.
De partijleider wijst er verder op dat de partij de tijd neemt om een besluit te nemen over haar definitieve verkiezingsdeelname, omdat de verkiezingen vrij abrupt werden aangekondigd.

De voorbereidingsperiode is relatief kort. Daar moet je rekening mee houden. Het gaat hierbij niet alleen om geld, dat is ook belangrijk, maar het gaat om ideeën en issues waar je als partij voor staat.”

Laboral is op dit moment niet in de Staten vertegenwoordigd.
Bij de laatste verkiezingen in augustus 2010 behaalde de partij 509 stemmen, onvoldoende voor een zetel in de laatste Eilandsraad en de eerste Staten van het land Curaçao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *