Landsloterij: Geen banden met loterij MFK

landsloterij-biljetWILLEMSTAD — Het is toegestaan dat andere organisaties de uitslag van de Landsloterij gebruiken om de winnaars van hun eigen loterij te bepalen.

Advertentie

Dit stelt de Landsloterij in een reactie op de onduidelijkheid die is ontstaan naar aanleiding van een campagne van de politieke partij MFK.
De partij organiseert een loterij waarmee men een auto kan winnen.
Het winnende nummer van de trekking van de Landsloterij geldt ook als winnend lot voor de auto van de MFK.
In het persbericht stelt de Landsloterij dat er geen banden bestaan tussen beide loterijen.
Het staat organisaties vrij om de uitslag van de Landsloterij te gebruiken bij de bepaling van een eigen loterij, aldus de organisatie.
De MFK roept in haar reclame voor haar eigen trekking, geïnteresseerden om hetzelfde nummer voor beide loterijen te gebruiken, zodat men straks op 1 januari dubbel in de prijzen kan vallen. Namelijk de hoofdprijs van 1 miljoen gulden in de trekking van de Landsloterij en de MFK-auto. De Landsloterij stelt verschillende vragen te hebben gekregen over mogelijke synchronisatie tussen beide trekkingen.
Voor alle duidelijkheid stelt de Landsloterij dat er niks mis mee is als andere organisaties hun loterij via de trekking van de Landsloterij laten lopen.

Dit gebeurt wel vaker. Maar de suggestie om hetzelfde nummer te kopen bij dezelfde organisaties laten wij geheel over aan de koper zelf. Er bestaan geen afspraken over een mogelijke synchronisatie van prijzen tussen de beide organisaties”, aldus de directie van de Landsloterij.

To Top

0 Reacties op “Landsloterij: Geen banden met loterij MFK

  1. Abraham Mossel

    Een auto loterij onder de bevolking geeft bij mij altijd een soort gevoel naar boven van misselijk makende oplichterij.De kans dat het nummer valt is nail-0-nada.Het ergste wat er nog bij komt is dat dit lot maar voor één trekking geldig is “weg poen”het zou beter en eerlijker zijn als de loten geldig blijven tot dat de auto is gewonen,maar ja dat brengt te weinig op hé,of niet dan Gerrit de Raaf!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *