Lezers schrijven: Ontmoeting met Plasterk

Lezers Schrijven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: ingezonden@.info

Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.
De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discrimeneerende taal inhouden worden door ons niet gepubliseerd.

Vandaag laten we ” Rensley Victoria ” aan het woord…………..

Tijdens mijn deelname aan de 96ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse vorig jaar werd ik uitgenodigd door OCaN om in Amsterdam de bijeenkomst bij te wonen van alle allochtone deelnemers van alle politieke partijen die aan de Tweede Kamerverkiezingen deelnamen.
Tot mijn verbazing bij mijn aankomst op station Duivendrecht bij de roltrap werd ik herkend door de huidige minister van Koninkrijksrelaties Ronald Plasterk. Hij wist mij te vertellen op de hoogte te zijn van mijn deelname ieder jaar aan de Vierdaagse, door de opvallende vlag van Curaçao die ik 200 km met mij meedraag. Zijn aanschouwing bleek op grond van de Nederlandse media die mij ieder jaar opnieuw interviewen.
Tegelijk gaf hij aan hart voor Curaçao te hebben en indien hij minister zou worden, hij zich voor 100 procent voor Curaçao zou inzetten.

Rensley Victoria,
Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *