Linda | Prins Andrew: ‘Ik heb nooit verdacht gedrag gezien bij Epstein’

Kim Visbeen

Prins Andrew © REUTERS

De Britse prins Andrew reageert in een verklaring op speculaties rondom zijn vriendschap met Jeffrey Epstein. De prins zegt nooit verdacht gedrag te hebben gezien bij de Amerikaanse multimiljonair.

Epstein werd begin augustus dood in zijn cel aangetroffen.

Verdenking van seksueel misbruik

Daar zat hij vast op verdenking van het misbruiken van minderjarige meisjes. De prins zegt dat hij Epstein sinds 1999 kende en hem ongeveer één tot twee keer per jaar zag. Ook spendeerde hij tijd in een aantal verblijven van de multimiljonair.

Verklaring

‘Tijdens de beperkte tijd die ik met hem doorbracht ben ik nooit getuige geweest van gedrag dat vervolgens leidde tot zijn arrestatie’, schrijft de Britse prins in zijn verklaring. Verder stelde Andrew dat het hem spijt en dat het een fout was om contact te houden met Epstein nadat die in 2008 was veroordeeld voor seksueel misbruik.

Lees ook
Nog drie vrouwen klagen Epstein aan en slepen zijn trust voor rechter
Foto’s bij woning Epstein

Onlangs doken foto’s uit 2010 op van Andrew bij de voordeur van de woning van Epstein in New York. Daarop is te zien dat Andrew zwaait naar een jonge vrouw die het pand heeft verlaten terwijl Epstein in een auto met chauffeur stapt.

Bron: LINDA.

2 Reacties op “Linda | Prins Andrew: ‘Ik heb nooit verdacht gedrag gezien bij Epstein’

  1. De Britse prins Andrew zegt nooit verdacht gedrag te hebben gezien bij Jeffrey Epstein. Natuurlijk biet want dat zou betekenen dat hij zijn eigen gedrag als bedenkelijk zou moeten bestempelen.

  2. Wij weten allemaal dat het Britse Koningshuis het niet zo nauw neemt met de huwelijkstrouw.

    Blijkbaar heeft het Britse Koningshuis een kindje dood aan alles wat moraal is, Charles die vreemd ging met Camila tijdens zijn huwelijk en Prins Harry feestend in Nazi-uniform.

    Zelfs Diana lustte er pap van, twee kinderen waarvan één met zwart en één met rood haar en de Britse bevolking maar blijven betalen voor die bastaard van een Harry..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *