Luchtvaartnieuws | Surinam Airways hoopt op herstel InselAir

Suriname Luchtvaart Maatschappij SLM

Suriname Luchtvaart Maatschappij SLM

PARAMARIBO – De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, hoopt dat concurrent InselAir zich weer snel kan herstellen en vluchten tussen Curaçao en Paramaribo kan herstarten.

Dat laat SLM-directeur Robbi Lachmising weten aan het Surinaamse nieuwsmedium Ware Tijd.

“In de luchtvaart kan elk wantrouwen van de klant overwaaien naar de SLM. Daarom kunnen wij de problemen waarmee Insel Air kampt op het gebied van veiligheid nooit toejuichen”, aldus Lachmising tegenover de Ware Tijd.

“Mensen zijn over het algemeen bang om te vliegen. Als één maatschappij met problemen kampt, kunnen passagiers zich beginnen af te vragen hoe het dan met de SLM, Caribbean Airlines of Jamaican Airlines zit qua veiligheid”, meldt Lachmising.

InselAir meldde eerder deze week niet te weten wanneer het de ernstig verstoorde vliegoperatie weer op order heeft. Er staan drie MD-80’s van de Antilliaanse luchtvaartmaatschappij aan de grond voor inspecties. Daardoor heeft het in financiële problemen verkerende InselAir veel vluchten moeten schrappen.

Bron: Luchtvaartnieuws

2 Reacties op “Luchtvaartnieuws | Surinam Airways hoopt op herstel InselAir

  1. Vliegtuigen die SLM heeft zijn hiet geschikt voor vluchten naar Aruba en Bonaire.

  2. Een mooie oplossing zou zijn als de SLM tussen de eilanden zou kunnen gaan vliegen. Regelmatig van Miami naar Aruba met hen gevlogen, de ellende begint pas als je naar Curacao vliegt.
    Insel A. was nix is nix en wordt nix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *