Man stopt overleden moeder in koffer en zet haar bij vuilnis

Bron: Daily Mail

Beveiligingscamera’s in een flat in São Paulo hebben vastgelegd hoe een Braziliaan probeert zich van het lichaam van zijn overleden moeder te ontdoen. De 39-jarige Carlos Macchione Sampaio stopte haar lichaam in een koffer en wilde deze bij het vuilnis zetten. Dat schrijft de Daily Mail.

Advertentie

Het incident vond vrijdagavond plaats. Beveiligingscamera’s in de flat registreerden hoe de verdachte met een koffer aan het slepen is. Even voor elf uur ‘s avonds stapte hij met het stoffelijk overschot van zijn moeder Claudia Macchione Sampaio in de lift.

Te zien is hoe Carlos vervolgens de koffer ongestoord neerzette op de plaats waar het vuilnis wordt opgehaald. Toen er een bewoner de flat binnenstapte, keek deze niet op of om. Een dakloze man vond het lichaam in de koffer voordat de vuilniswagen kwam.

Losse handjes
Volgens de politie woonde Carlos samen met zijn gepensioneerde moeder (74) en stond hij bekend om zijn losse handjes als hij een borrel op had. Ook een neef van de verdachte beaamt dat. “Ik weet niet aan welke psychische ziekte hij lijdt, maar normaal gesproken is hij een zeer liefhebbend persoon”, vertelt Casali over zijn neef. “Alleen onder invloed van alcohol kon hij agressief worden”.

De Braziliaanse politie gaf de beelden vrij nadat ze Carlos hadden opgepakt op verdenking van moord. Bij zijn aanhouding kon de politie geen sporen van alcohol of drugs ontdekken. Uit de autopsie bleek dat de vrouw is overleden aan ernstige verwondingen aan het hoofd.

De politie doet nu onderzoek naar het motief van de verdachte. Zelf ontkent Carlos op wat voor manier dan ook betrokken te zijn geweest bij de dood van zijn moeder.

Video: 

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *