MFK: ‘Marvelyne Wiels passeerde regering bij ontslag’

16-12-2013 12:34 | NIEUWS | Redactie

thode-mfkblackbarryCURAÇAO – Amerigo Thodé (MFK) verraste in het debat over Marvelyne Wiels over het ontslag van de persvoorlichter van het Curaçaohuis. Toen die niet akkoord ging met haar ontslag, stuurde Wiels haar een brief waarin ze dat ontslag namens de regering van het land oplegde. Thodé wilde weten hoe dat mogelijk was.

Na een felle opening door onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang, toonde Jacinta Scoop-Constancia (MFK) zich gelijkgezind. Het parlement zou aan geloofwaardigheid verliezen als Marvelyne Wiels aanblijft. Het vervolg was veel minder fel.

Alex Rosaria
PAIS-leider Alex Rosaria, coalitiegenoot van Pueblo Soberano, toonde zich veel behoudender. De documenten zouden niet naar alle Statenleden tegelijk verstuurd zijn.

“Je hebt hele dossier. Als Leeflang met meer komt, is dat niet van mij. Check je feiten voor je mij beschuldigt”, reageerde Dick Drayer per sms aan Rosaria.

Daarna plaatste Drayer zijn boodschap op Twitter. Humphrey Davelaar (PNP) deed een beroep op christelijke vergeving. Veel waarde hechtte hij niet aan de berichtgeving over de onder vuur liggende Gevolmachtigde Minister, liet hij weten.

Bron: Versgeperst

 

Bronnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *