Middelhof beraadt zich over stap in politiek

Foto |  Met dank aan Notsia360

Foto | Met dank aan Notsia360

WILLEMSTAD — Christopher Middelhof beraadt zich op dit moment over de oprichting van een nieuwe politieke partij. Volgens Middelhof is hij benaderd door burgers, die hem gevraagd hebben om een nieuwe beweging op te starten. Middelhof, op dit moment werkzaam als commercieel manager bij vormingsinstituut Feffik, is bekend van zijn eigen radioprogramma en tal van sociale en liefdadigheidsprojecten op het eiland.

In een eigen persbericht heeft Middelhof het over de ‘Curaçaose droom’.
Ook constateert hij dat Curaçao veel beter verdient en dat hij al twee jaar aan het strijden is voor Curaçao.
Meer dan ooit, geeft Middelhof zelf aan, wordt er bij hem aangedrongen om met een nieuwe beweging te komen.

“Curaçao maakt op dit moment moeilijke tijden door met bestuurders die in de afgelopen jaren werken zonder visie, wat leidt tot bezorgdheid en irritatie onder het volk. Het volk wil verandering zien en dit volk is niet meer blind. Deze gemeenschap kan niet zo verder gaan. Het is nu tijd om dingen die verkeerd zijn te corrigeren.”

In het verleden heeft Middelhof verschillende keren aangegeven dat de politiek voor hem geen prioriteit heeft, maar wel zijn aandacht heeft.
Hij ziet het verzoek om een nieuwe beweging op te richten als een stap in de wereld van het volk te dienen conform een concrete visie, om zo de Curaçaose droom voor iedereen te kunnen realiseren.

In de komende periode stelt Middelhof dat hij met het bestuur en leden van zijn stichting zal gaan overleggen over de te varen koers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *