Minister moet illegalenproblematiek aanpakken

Partij KLA:

kla-logoWILLEMSTAD — De nieuwe politieke partij Kòrsou Liber Asosiá (KLA) van Christopher Middelhof roept de minister van Justitie Nelson Navarro (Pais) dringend op om met een plan te komen voor illegalen op het eiland.

Middelhof kan zich het project ‘Brooks Tower’ nog herinneren, maar merkt op dat dit project niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd.
Er zijn en komen nog steeds veel ongedocumenteerden op het eiland die zwart werken, waardoor er minder werk is voor lokalen.
Verder dragen zij niet bij aan de economie van het land, omdat ze al hun verdiende geld naar hun familieleden in het buitenland overmaken.
In verband hiermee moet de minister zo snel mogelijk een oplossing zoeken voor deze problematiek, aldus KLA.

bron: Amigoe

To Top

0 Reacties op “Minister moet illegalenproblematiek aanpakken

  1. Boeven

  2. Nog even ten overvloede. Een ongedocumenteerde draagt wel degelijk bij aan de economy. Men moet nl leven, eten etc naar de supermarkt etc etc.
    Middelhof moet niet zo dom raaskallen iedereen draagt bij aan de economy uitgezonderd het grote aantal dieven die dagelijks oude mensen en toeristen beroven.

  3. Middelhof onder welke steen is dit subject nu weer gekropen. Hij vergeet in zijn opgeklopte enthousiasme erbij te vertellen dat onze eigen ydk echt niet de klusjes van deze mensen gaan doen. Waar heeft zo’n figuur het over. Wegjirissen maar ermee.

  4. Middelhof lijkt me ook geen naam voor een van oorsprong Curaçaoënaar. Zullen zijn voorouders ooit illegaal op het eiland zijn beland?

  5. Jan Boezeroen

    Ik krijg van die KLA en Middelhof een nare smaak in de mond, lijkt een beetje op “eigen volk eerst”. (Jan Maat) Lijkt dat die Middelhof wat meer van die trekjes heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *