Miss Curaçao valt op

Willemstad – Eline de Pool, de Curaçaose afgevaardigde bij de Miss Universeverkiezing heeft behoorlijk de aandacht getrokken met haar outfit tijdens de kostuumronde.
Ze werd op de gevoelige plaat vastgelegd door persbureau Reuters en ook het bekende internationale blad Cosmopolitan besteedde aandacht aan de outfit.
eline-kostuumDe website van de Amerikaanse Cosmopolitan heeft de top tien meest verwarrende kostuums op een rijtje gezet, die tijdens de ‘National Costume Show’ door de Miss Universekandidaten werden gedragen.
In deze top tien ook Miss Curaçao; Eline de Pool.
Volgens het bekende mode- en lifestyleblad is er uit het kleurrijke kostuum van De Pool, dat een Curaçaose gekko moet voorstellen, op te maken dat het magische land dat in de gedachten van de kinderboekenschrijver Dr. Seuss bestond, een echte plek is, genaamd Curaçao.

,,Hun hoofdstad is Whoville en hun nationale gerecht is ‘green eggs and ham’”

, schrijft het blad sarcastisch refererend aan een van de kinderboeken van de schrijver.
De kleurrijke outfit lijkt daarmee door het internationale blad niet echt te worden gewaardeerd.

,,Het lijkt meer op een show van dragqueens dan op een missverkiezing”

, aldus het scherpe commentaar. De meningen zijn dus behoorlijk verdeeld over het pak van De Pool. Op zaterdag vindt de Miss Universeverkiezing plaats.

Advertentie<

To Top

foto
Eline de Pool werd op de gevoelige plaat vastgelegd door persbureau Reuters en ook het bekende internationale blad Cosmopolitan besteedde aandacht aan de outfit. FOTO AP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *