Moedt signeert bij Bruna

Fotoboek Wings over Curaçao

WILLEMSTAD — Fotografe Bea Moedt was vandaag (26-01-2013) van elf tot een uur aanwezig  bij boekhandel Bruna in Zuikertuintje om haar fotoboek Wings over Curaçao te signeren. Het fotoboek met luchtfoto’s werd in december vorig jaar gedrukt. Het is de derde versie van een ‘Wings over … boek’

Wings over CuraçaoMoedt woont al meer dan twintig jaar op Curaçao en is een veelgevraagd fotografe.
Oog heeft zij voor detail, voor bijzondere kleine en grote bezienswaardigheden en regelmatig maakt zij vluchten boven het eiland om een en ander vast te leggen.
Moedt is zeer betrokken bij Curaçao en de samenleving.

De foto’s die zij vanuit de lucht maakte van het olielek bij Jan Kok circuleerden al snel en haalden ook de Nederlandse nieuwssites.
Want zo ligt het voor Moedt ook.
Wanneer het om haar eiland gaat dan zet zij haar camera in voor goede zaken maar ook voor het aan de kaak stellen of vastleggen van onrecht.

In Wings over Curaçao van Moedt ligt dit land open en bloot voor de lens van de fotografe die erboven vloog om vast te leggen wat zij wilde delen met de toeschouwer.
Die foto’s zijn gebundeld in het fotoboek dat nu onder andere bij Bruna te koop is.
(Vandaag) zaterdag is de fotografe daar zelf aanwezig van elf tot een uur om een en ander toe te lichten en om te signeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *