Mysterie filmbeelden duurt voort

Nog geen zicht op mogelijke daders inbraak postkantoor

Nieuwe PostWillemstad – Het onderzoek naar de camerabeelden die zijn gestolen bij het postkantoor te Kwartier is nog altijd in volle gang. Dit laat de directeur van Nieuwe Post nv, Franklin Sluis, desgevraagd weten. ,,Het is een omvangrijker onderzoek dan gedacht.”

Advertentie

Sluis wil niet veel kwijt over het onderzoek omdat het nog in volle gang is, maar laat wel weten nog geen zicht te hebben op mogelijke daders.
Ook weet hij niet of het personeel was van het postkantoor dat de camerabeelden heeft meegenomen of dat iemand van buitenaf de beelden heeft gestolen.
De beelden van de beveiligingscamera werden gestolen nadat vorige week zaterdag ook een pakket met drugs werd gevonden door de douane, dat daarna eveneens werd gestolen.
De directeur liet eerder weten het een ‘heel vervelende situatie’ te vinden.
Niet alleen omdat er werd ingebroken is, maar vooral ook, zo legt de directeur uit, omdat hij voor de inbraak meerdere malen heeft verzocht een backup te maken van de camerabeelden.

,,Ik heb dit tot drie keer toe gevraagd maar dat heeft plaatsgevonden. Helaas werd ik zaterdagochtend met de diefstal geconfronteerd.”

Sluis liet eerder weten te hopen dat hij vrijdag (gisteren, red.) zou weten hoe de inbraak heeft kunnen gebeuren.

,,Ik ben afhankelijk van verschillende units die nu het onderzoek aan het doen zijn”, laat hij weten.

Aangezien de feestdagen voor de deur staan, denkt hij pas in het nieuwe jaar te weten wat er exact gebeurd is op de bewuste zaterdagochtend.

Bron: Antiliaans Dagblad

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *