Nederlander vermist na reis naar Curaçao

De vermiste Brian Kevin de Raad

De vermiste Brian Kevin de Raad (23)

Willemstad – De Nederlandse jongedame S. R van I heeft op de sociale netwerksite Facebook melding gedaan van de vermissing van haar vriend Brian Kevin de Raad (23 jaar). Hij zou op Curaçao zijn geweest maar keerde afgelopen woensdag niet terug naar huis, laat zijn vriendin weten.

,,Ik heb alleen een vervelend anoniem telefoontje van hem ontvangen. Hierin vertelde hij huilend dat hij niet terug kon komen en dat hij mij donderdag zou bellen en op moest hangen. De lijn werd toen verbroken.

Ik ben niet meer gebeld en wij maken ons grote zorgen om wat er met Brian aan de hand is”, zo luidt het bericht van S. R. van I.

Tegenover deze krant laat zij aanvullend weten:

,,Hij moest daar vermoedelijk onder druk naar toe om dingen te regelen. Ik weet niet precies wat. Hij zou daar verblijven van 3 juni tot de nacht van 10 op 11 juni. Hij verbleef aan de hand van de foto’s te zien in de Kaya Toni Kunchi 15A bij Alablanca Apartments.”

Van de 23-jarige Brian is sinds afgelopen woensdag niets meer vernomen. FOTO FAMILIE DE RAAD

Van de 23-jarige Brian is sinds
afgelopen woensdag niets meer vernomen. FOTO FAMILIE DE RAAD

Brian Kevin de Raad woont in Wassenaar en is vaak bij zijn vriendin in Zoetermeer. Hij had geen vast werk, maar hij zou afgelopen vrijdag bij zijn nieuwe baan in Leiden beginnen, laat R. van I. weten. De vriendin weet niet met welke vliegtuigmaatschappij haar vriend heeft gevlogen.

,,Ik heb KLM gebeld maar bij hen waren geen vluchten met de achternaamnaam De Raad bekend.”

Met wie haar vriend naar Curaçao ging, weet R. van I. tot slot ook niet.

,,Brian heeft naar mijn weten geen vrienden of kennissen daar. Hij was daar vermoedelijk in het gezelschap van één of meer jongens/mannen afkomstig van Curaçao.
Mogelijk is een van hen ook in het bezit van een woning en auto op Curaçao. Wij zouden graag met deze jongens/ mannen in contact willen komen.”

De politie op Curaçao kon gisteren nog niet aangeven of er officieel een melding van vermissing is binnengekomen.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *