Niet getekend voor ontslag CTB-directeur

WILLEMSTAD — Ex-bestuurslid van de Curaçao Tourism Development Foundation (CTDF) Donardo Vrolijk ontkent vóór zijn vertrek uit het bestuur, te hebben getekend voor ontslag van de directeur van de Curaçao Tourist Board (CTB), Ghatim Kabbara.

Vrolijk“Ik was verhinderd om bij de bewuste vergadering van 28 juni aanwezig te zijn en had de heer Aubrey Pasial, de partijgenoot van de minister van Economische Ontwikkeling, Stanley Palm (Pais), gemachtigd om namens mij een stem uit te brengen.
Ik heb de heer Pasial hierover nadien niet meer gesproken en weet niet wat er gestemd is”

, aldus Vrolijk.
Hij reageert hiermee op een eerdere uitspraak van minister Palm tegenover de Amigoe, dat Vrolijk voor zijn vertrek als bestuurslid ‘in heeft gestemd met het ontslag van Kabbara’.

De minister gaf toen tevens aan dat Vrolijk op 1 juli officieel door de heer Aubrey Pasial als bestuurslid is vervangen en hij tot die tijd deel heeft uitgemaakt van het bestuur.

“Ter verduidelijking, de heer Pasial maakte al vanaf eind mei deel uit van het bestuur en woonde vanaf begin juni de vergaderingen bij.
Ik ben dus niet door hem vervangen.
Ik had namelijk al op 13 maart gehoor gegeven aan de oproep van de premier, aan alle leden van commissariaten om hun functie ter beschikking te stellen, en tevens aangegeven dat ik me voor het bestuur beschikbaar blijf opstellen”

, aldus Vrolijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *