Nieuw logo voor Fundashon Kontakto

logo-kontaktoWILLEMSTAD — Vandaag, op de Internationale Dag van Mensen met een Beperking, heeft Fundashon Kontakto haar nieuwe logo en website onthuld.
Het logo, twee handjes in een hart, verbeeldt het werk en de mensen bij de stichting en is een ontwerp van Monique Rosalia.

Mensen met een beperking reageren met hun handen, ze werken met hun handen en handelen gevoelsmatig direct uit hun hart. Ze denken er niet bij na, zoals mensen zonder een beperking wel doen”, legt Jeannette de Mos van de stichting uit.

De stichting op haar beurt probeert de clienten de helpende hand toe te steken in hun dagelijks leven en in hun wens om een baan te hebben.

Als je goed kijkt dan zie je dat het geen perfect hartje is. Het hart is niet symmetrisch. Daarmee wordt verbeeldt dat geen mens perfect is”, legt De Mos uit.

Die imperfectie is bij mensen met een beperking alleen duidelijker waarneembaar.
Fundashon Kontakto verzorgt arbeidsmatige dagbesteding aan personen met een lichte of matige verstandelijke beperking.
Volgend jaar bestaat de stichting tien jaar.

De nieuwe website is te bezoeken op www.fundashonkontakto. com.
De Internationale Dag van Mensen met een Beperking is door de VN bedoeld als aanmoediging om de discussie over mensenrechten en gelijke kansen voor mensen met een functiebeperking op de agenda te houden, op alle niveaus, lokaal, regionaal, nationaal en internationaal.
bron: Amigoe

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *