Nieuwste boek John H Baselmans

“Levenscirkel”
john BaselmansIn de huidige wereld waarin we leven, zijn er vele mensen die het niet meer zien zitten. Velen zijn in het ongewisse en er zijn ook heel wat mensen die het einde van hun leven zien.
Niets is minder waar en daar ga ik via dit boek met je op in. Ik laat je de wereld zien waarin je nu leeft. Daarnaast laat ik je de wereld zien in het ‘iets’ maar ook in het ‘niets’. Zodra je kennisgemaakt hebt met die werelden zul je merken waar we toe in staat zijn. Wij zijn machtiger dan de machtigste der aarde. We hebben de kracht om alles te overleven, aan te pakken en positief naar ons hand te zetten.
Hoe we dat doen ga ik je hier vertellen. De cirkel van het leven, de cirkel van ongekende schoonheid. Er zal vele informatie op je afkomen. Wees niet ongerust als je zaken niet allemaal begrijpt of onthoudt. Het boek zal je leven definitief veranderen en je brengen in de wereld van ongekende kracht en ongekende schoonheid. Ik wens je een goede reis en we zien elkaar aan het einde van het boek.
John H. Baselmans
Levenscirkel_cover
Gratis download via link:
Te lezen in 66 talen via link:
Books written by John Baselmans available at;
Mentioned in Wikipedia:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *