Nog geen datum voor opvolging Cooper

charles cooperWILLEMSTAD — De MAN heeft nog steeds geen datum vastgesteld voor haar eerstvolgende statutair congres waar een nieuw politiek leider gekozen zal worden. Dit stelt partijvoorzitter Everardus ‘Efi’ van de Meent.

Tijdens een gisteren gehouden partijraad van de blauwe partij is afgesproken dat de commissie van aanbevelingen met de twee voorgedragen kandidaten om de tafel moet gaan zitten.
Uit het proces om een opvolger te vinden voor huidig politiek leider Charles Cooper zijn twee kandidaten overgebleven.
Het gaat hierbij om voormalig minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn en huidig Statenlid voor de blauwe partij

  • Hensley Koeiman
  • en de waarnemend branchweerchef, Edmiro ‘Miro’ Anita.

Tijdens de partijraad van gisteren brachten de aanwezigen naar voren dat de commissie van aanbevelingen weliswaar een advies/conclusie naar buiten heeft gebracht, maar dat dit nooit met Koeiman en Anita is besproken.
Dit zal nu gebeuren, waarna de partijraad zich in de eerstvolgende bijeenkomst verder over het huidige traject zal buigen.
Tijdens de bijeenkomst van gisteren plaatsten verschillende aanwezigen hun vraagtekens bij de kandidatuur van de twee overgebleven kandidaten.
Anderen maakten zich sterk voor het aanblijven van huidig leider Cooper.
Maar deze gaf gisteren nogmaals te kennen af te zullen treden zodra er een opvolger is benoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *