NOS | Honkballer Bernadina krijgt kans bij New York Mets

De op Curaçao geboren buitenvelder met de bijnaam 'The Shark'  mag zich bewijzen

De op Curaçao geboren buitenvelder met de bijnaam ‘The Shark’ mag zich bewijzen

Honkballer Roger Bernadina heeft een nieuwe club gevonden in de Verenigde Staten De buitenvelder (31) mag zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen in de Major League Baseball (MLB) bewijzen bij New York Mets.

De Oranje-international debuteerde in 2008 in de Major League Baseball voor Washington Nationals. Daarna speelde hij voor Philadelphia Phillies, Cincinnati Reds, Los Angeles Dodgers en Colorado Rockies. Hij speelde tot nu toe 548 duels in de MLB.

De op Curaçao geboren buitenvelder met de bijnaam ‘The Shark’ was in 2013 een belangrijke speler in het Nederlands team dat op de World Baseball Classic verrassend de halve finales haalde.

Bron: NOS

3 Reacties op “NOS | Honkballer Bernadina krijgt kans bij New York Mets

  1. Volledig mee eens. Redactie graag actie

  2. @Redactie,

    Wat ‘Maurice” telkens weer doet is niet anders dan de racistische uitlatingen jegens Ajax-speler Riechedly Bazoer en Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer.
    Graag gepaste actie!!

  3. Pabien!

    Nu nog oppassen dat je niet dezelfde fouten maakt als Andrew Jones (hoerenloper, openbare dronkenschap, vrouwenmishandelaar), Brian Mariano (cocainesmokkel), Sidney Ponson (geweld op straat) en Patrick Kluivert (doodrijder, verdacht van verkrachting).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *