NOS | Jayden redt schildpadden op Curaçao

Jayden van 14 woont op Curaçao en hij probeert de dieren te helpen

De schildpad is al jaren een bedreigde diersoort. Daarom is er op Wereldschildpaddendag extra aandacht voor de dieren. Ook op Curaçao leven veel schilpadden en vooral in de zee.

Jayden van 14 woont op Curaçao en hij probeert de dieren te helpen. Na school is hij vaak in zee te vinden op zoek naar schildpadden in nood. Ook heeft hij iets anders bedacht: hij heeft van plastic een kunstwerk gemaakt waarmee hij aandacht wil vragen voor het probleem.

Bekijk hier de video

Bron: Jeugdjournaal

5 Reacties op “NOS | Jayden redt schildpadden op Curaçao

 1. Judith Haan

  Watttt???? Jayden Nederlandse ouders???? Get a life!! Jayden is Yu di Korsow pur sang. In plaats van zulke domme opmerkingen te plaatsen, sta vroeg op en beteken iets voor Curacao!!. Ga iets nuttigs doen, kleur of geen kleur, Jayden is een voorbeeld kind voor velen. Hij doet dit allemaal in zijn vrije tijd. Waar de ouders vandaan komen doet er zeker niet toe. Pffffffff we hebben het hier over dieren redden. Niet over impotentie.

 2. @ericlapas : Jayden is geboren op Curacao en zijn ouders zijn beide Yu di Korsou. Vind jou opmerkingen niet op zijn plaats !!!!

 3. Misschien een – wel onbetaald natuurlijk – job voor Clapas ipv op iedereen commentaar hebben en zelf niets uit te voeren!

 4. Schildpadden een bedreigde diersoort?

  In mijn kantoor lopen er tientallen rond, niet vooruit te branden.

 5. ericlapas

  Jayden van 14 woont op Curaçao en hij probeert de dieren te helpen. Wij weten allemaal dat Jaydon Nederlandse ouders heeft dus de vraag is waarom zijn onze neger kinderen niet hiermee bezig?

  Ik kan me nog jaren geleden, zeg maar in de pre viagra tijdperk herinneren dat negers hier de perceptie hadden dat de ei van schilpadden en leguaan soep tegen impotentie hielp.

  Het gevolg daarvan was dat de leguaan en schilpadden bijna uitgestorven waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *