NOS | Radioreportage Sint Maarten wederopbouw

Kruisgesprek -langs de lijn- door NOS correspondent Dick Drayer

Bijna 90 procent van alle huizen op Sint Maarten is na orkaan Irma in meer of mindere mate beschadigd. De overheid wil dat de huizen die totaal verwoest zijn orkaanbestendig worden gebouwd.

De regels zijn zo streng dat veel mensen met een bouwstop te maken krijgen. Daar zit ook niemand op te wachten, je wilt tenslotte wel een dak boven je hoofd. NOS Correspondent Dick Drayer ging op onderzoek uit.

Bron: NOS

Een Reactie op “NOS | Radioreportage Sint Maarten wederopbouw

  1. Abraham Mossel

    @ Dikkie drayer ze naam zegt al genoeg, moet niet om de brij heen draaien, het gaat erom dat er niet door jan en alle man zomaar een stuk grond in beslag word genomen door een stelltje lokalen!!!💰💰💰💰💰💰💰en arme iligalen die de zakken van de SXM vullen en in kroten op de bergwand wonen, o je als die wat te vertellen krijgen” arm houden is de ??.! leeg houden die zooi👞👟👢, m.a d.w we leven niet meer in de tijd van graai wat je graaien kan, er word toch niet naar gekeken. Maar als deze drol Shara van een aankomende MP ( voor de zo veelste keer) nu eens gewoon zegt waar het op staat, nederland heeft het helemaal in de hand, zo niet geen nada, niks , nopes poenne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *