NOS | Van Avondklok naar 24/7

NOS radioreportage

Dick Drayer NOS correspondent

Curaçao heeft 11 bevestigde Coronapatiënten, bijna allemaal uit het buitenland. Het vliegverkeer is geschrapt en sinds gisteren is er ook een avondklok.

Van 9 uur ‘s avonds tot 6 uur ‘s ochtends mag je niet naar buiten. NOS-Correspondent Dick Drayer vertelt wat-ie tegen komt op weg naar een persconferentie waar wellicht nog hardere maatregelen worden afgekondigd.

Bron: NOS-radioreportage

4 Reacties op “NOS | Van Avondklok naar 24/7

 1. Showroe di Emmastad

  Eric, pains me to say it, maar ik ben het met je eens. Waar is Risheron en wat heeft hij gedaan dat de Silicone Drama van de rel-n-roddel Direct hem heeft laten gaan/weggestuurd.
  @Bert & Fred: ik neem aan dat met journalisten je een boy als DickD bedoelt, niet die thrillseekers Jasje of Yve, die de helft van hun sturende vragen vragen, als gevolg van wat zij “veridiko!!!” Hebben gelezen op Whatsapp.
  Dat een prof als Gerstenblut tijd moet uittrekken om uit teleggen dat hij de privacy van een patiënt verdedigd, toont al aan dat de het journaille op Korsou bezig is met ordinair, primitieve sensatiezucht.
  En dan die HBO-geschoolde juridisch assistent Quincy. The man is a joke. He let the dogz out! Gaat mij niet wat die tontonmacoute-mob doet, maar de manier waarop zij doen wat ze doen. Die tactvolle, gedienstige manier, ya bo sá.

 2. Met alle persberichten en persconferenties is mij opgevallen dat Richeron Balentin niet op de radio te horen is en ook niet bij de persconferenties aanwezig is.

  Moet zeggen dat ik de man niet persoonlijk ken en heb ook niet echt een mening over zijn journalistieke kwaliteiten maar ik bewonder hem wel.

  In een tijd dat bijna iedereen die van Jachmien Pinedo afhankelijk is haar achterste likt, is wel bewonderenswaardig als hij zelf is opgestapt.

 3. Fred Schiedam

  @Bert: Op een moment dat burgers (om begrijpelijke redenen overigens) in hun vrijheden fors worden beperkt, is juist onafhankelijke verslaggeving en achtergrondjournalisteik esssentieel!

 4. Neem aan dat Dick Drayer, Yves Cooper en Jachmin Pinedo niet onder de vitale essentiele beroepen vallen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *