NoticiaCla | 10 jaar geëist voor moord op Serlimar-directeur

Directeur Serlimar Richard Fingal werd slachtoffer van een fatale steekpartij

ORANJESTAD – Tegen de chinese vrouw M.T. die wordt verdacht van de moord op de Serlimar-directeur is tien jaar cel geëist. Gistermiddag laat werd deze betreurenswaardige zaak van Serlimar-directeur R. Fingal behandeld in de rechtszaal.

Tijdens de behandeling bleef verdachte volhouden dat zij slachtoffer was en dat Fingal haar wilde misbruiken. Zij handelde uit zelfverdediging. De verdachte gaf een gedetailleerd verslag over de vechtpartij in de kapsalon die vol met bloed lag en waarbij Fingal de dood vond.

Volgens M.T. hadden beiden een mes tijdens de vechtpartij en had het slachtoffer op een gegeven moment ook een hamer in zijn hand. Zij wist de hamer van het slachtoffer af te pakken en sloeg hem daarmee op het hoofd. Volgens de vrouw sprong Fingal op een gegeven moment op haar terwijl zij een mes in haar hand had, waardoor hij zichzelf ernstig verwondde aan zijn borst.

VERSIE VAN DE OFFICIER

De officier van justitie liet weten niet te geloven in het zelfverdedigingsverhaal. Volgens de officier is er sprake van zelfverdediging als er geweld wordt gebruikt, terwijl het hier ging om liefkozing en het omhelzen van de verdachte.

Zelfverdediging ging hier daarom niet op. De officier veroordeelde de afschuwelijke wijze waarop de verdachte het slachtoffer maar liefst 23 messteken had toegebracht. Ook bracht de officier naar voren dat de verdachte in februari 2017 een vrouwelijke gevangene in het huis van bewaring had bedreigd dat zij haar zou vermoorden en haar te lijf was gegaan met een schep. De officier noemde verdachte koelbloedig. Zij heeft een vader uit een gezin weggerukt. Hij eiste daarom een gevangenisstraf van 10 jaar. De rechter doet op 21 april uitspraak in deze zaak.

Bron: NoticiaCla

2 Reacties op “NoticiaCla | 10 jaar geëist voor moord op Serlimar-directeur

  1. ericlapas

    Een gevangenisstraf van 10 jaar voor een massage met happy – end dat verkeerd is gegaan lijkt mij wel veel!!!

  2. Vermoord worden tijdens een bezoek aan een prostituee…mooie nagedachtenis voor de familie Fingal.

    En wie doet de screening bij Serlimar van nieuwe directieleden? Dat Fingal door die screening is gekomen is een schande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *