NoticiaCla | Bekende oud-politicus Mito Croes overleden

Bekende oud-politicus Mito Croes overleden

Bekende oud-politicus Mito Croes overleden

ORANJESTAD – De bekende oud-politicus Antonito ‘Mito’ Croes is zondag 7 augustus op zeventigjarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend, hoewel uit verkregen informatie duidelijk werd dat hij kampte met gezondheidsproblemen.

Twee maanden geleden nam Croes afscheid als lid van de Raad van State van het Koninkrijk en daarvoor heeft hij gedurende zijn politieke carrière in verschillende kabinetten een ministerspost bekleed.

Premier Eman beschrijft hem op zijn facebookpagina als een ‘groot Arubaan en een geweldige grote broer.” Croes behoorte een groot deel van zijn leven tot de groene partij.

Bron: NoticiaCla

4 Reacties op “NoticiaCla | Bekende oud-politicus Mito Croes overleden

 1. Stanley Held

  Mooi mens. Als Arubaan in het buitenland heb ik hem gevolgd. Wij waren en mogen blij zijn met zo een persoon. Mito you died to soon. Rust in vrede. Wij zullen jouw nooit vergeten. Mooi mens.

 2. Mito ruste in vrede.

  Jammer dat hij zijn eigen rapport “Calidad” in rook heeft zien opgaan. Zij die zeggen zijn broeders te zijn – de Eman-clan – zouden als eerbetoon aan “dé Arubaan” de deugdelijk van bestuur een nieuw leven in moeten blazen. Mito heeft zijn aardse leven verruild, naar het hemelse, helaas te vroeg. Hij zal echter “van boven” met voldoening kunnen terugkijken als Calidad werkelijkheid wordt!

  Rust in vrede Mito, je kunt trots zijn op je aardse werken. Veel sterke voor Rosita om het verdriet te dragen!

 3. Helena Engelbrecht-Fornara

  Mito, mijn goede vriend en oud klasgenoot van Colegio Arubano, collega van mijn overleden echtgenoot Manchi Engelbrecht: jullie waren met zijn vieren Aruba`s Rescueteam in 1986: Henny,Watty, Manchi en jij. Aruba verliest in jou een man die alles voor het welzijn van zijn eiland over had en daar een gigantische bijdrage aan heeft geleverd. Dat je rust in vrede Mito. Lieve Rosita ik kan je niet bereiken maar ik wens je heel veel sterkte bij het dragen van Mito ‘s verlies.
  Helena Engelbrecht-Fornara

 4. Een groot verlies voor Aruba, de AVP, zijn vrienden en familie.
  Mito had zijn hart op de goede plaats zitten. Een Arubaan in hart en nieren. Een voorbeeld voor vele Arubanen. RIP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *