NoticiaCla | DIMP annuleert veiling InselAir Aruba

DIMP annuleert veiling InselAir Aruba | Foto Jeu Olimpio

ORANJESTAD – De Directie Belastingen (DIMP) heeft de veiling van de bezittingen van InselAir, die vandaag plaats zou vinden, afgelast. De DIMP besloot hiertoe naar aanleiding van informatie die de directie van InselAir Curaçao heeft gekregen.

Over de inhoud van de informatie zijn overigens geen mededelingen gedaan.

VEILING

De veiling stond geprogrammeerd voor vandaag en volgende week dinsdag en woensdag. “Alles is al voorbereid,” verklaarde Luenne Gomez-Pieters, directeur DIMP, donderdag nog aan NoticiaCla.com. “Maar als het reddingsplan van InselAir goed in elkaar zit, kan besloten worden de veiling af te gelasten. Als InselAir zich aan de afspraken houdt die wij gisteren (woensdag) laat in de middag hebben gemaakt, dan wordt de veiling geannuleerd en dat is een normaal proces dat wij ook bij andere klanten toepassen.”

Het ging er bij het reddingsplan niet alleen om dat er een som geld op tafel komt om de veiling te voorkomen, er moest ook een afbetalingsplan voor de langere termijn bij zitten. Voor de hoogte van de openstaande schuld worden bedragen genoemd tussen de 2.2 en 5 miljoen florin. Gomez wilde hier echter geen mededelingen over doen, behalve dat het om een substantieel bedrag gaat.

Bron: NoticiaCla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *