NoticiaCla | Directie Belastingen heft beslag InselAir Aruba op

InselAir Aruba

ORANJESTAD – InselAir Aruba heeft eindelijk ook te maken met wat positief nieuws en kan iets meer gerust ademhalen. Dit heeft te maken met het feit dat de Directie Belastingen (DIMP) het beslag op de bankrekeningen van InselAir Aruba donderdagmiddag heeft opgegeven.

“Ik kan bevestigen dat het beslag op de banktegoeden van InselAir is opgeheven, omdat het bedrijf heeft voldaan aan de afspraken die tussen de DIMP en InselAir zijn gemaakt,” bevestigde de directeur DIMP, Luenne Gomez-Pieters aan NoticiaCla.com, die hiermee een primeur heeft. “Ze hebben aan de afspraken voldaan en nu moeten ze ook aan de maandelijkse belastingafdrachten voldoen,” vervolgde Gomez. Volgens de directeur krijgt InselAir hier mee de nodige ruimte om de bedrijfsactiviteiten te hervatten en ook om de werknemers te betalen. “InselAir is hier van op de hoogte gesteld,” aldus Gomez in een verklaring aan dit nieuwsportaal.

BESLAG

Twee weken geleden (17 februari) liet de DIMP beslagleggen op de banktegoeden van de luchtvaartmaatschappij. InselAir gaf vervolgens de DIMP de schuld van het feit dat de vliegtuigen van de vliegmaatschapij aan de ketting waren gelegd. De directeur DIMP heeft dit echter direct aan NoticiaCla.com ontkend. Vorige week was alles al in gereedheid gebracht voor een veiling van de bezittingen van de luchtvaartmaatschappij. Die veilig werd daags ervoor geannuleerd. Het beslag bleef van kracht maar ook dat is sinds vandaag van de baan. de veiling is uitgesteld en kan alsnog plaatsvinden als InselAir toch niet aan haar verplichtingen voldoet.

Bron: NoticiaCla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *