NoticiaCla | Illegale Venezolaanse vrouwen ‘verzinnen’ overval

Illegale Venezolaanse vrouwen 'verzinnen' overval op Perle D'or

Illegale Venezolaanse vrouwen ‘verzinnen’ overval op Perle D’or

ORANJESTAD – De overval van zondagavond in het hotel Perle D’or blijkt in scene te zijn gezet. Maandagmiddag verklaarde de plaatsvervangend politiewoordvoerder Liliana Rasmijn dat het Atraco Team onderzoek heeft verricht naar de toedracht van het gebeurde en tot de conclusie is gekomen dat er helemaal geen overval had plaatsgevonden.

Gebleken is dat de Venezolaanse vrouwen het hele verhaal hebben verzonnen. De drie verbleven al twee weken illegaal op het eiland en een vierde vrouw heeft zich vandaag gemeld bij de Guarda nos Costa. De vrouwen zijn nu in handen van de Guarda Nos Costa en zullen uit Aruba worden uitgezet.

DE MELDING 

Zondagavond kreeg NoticiaCla.com van de politie bericht dat er  opnieuw een overval had plaatsgevonden op toeristen. Twee gemaskerde en gewapende mannen zouden een overval hebben gepleegd op drie toeristen die in het boutique hotel Perle D’or te Boegoeroei verblijven. Zondagavond rond 8:02 uur kwam daar bij de centrale post van het Korps Politie een melding over binnen.

Bij aankomst van de politiepatrouille werd direct de bijstand van het  ‘Atraco Team’ (overvalsteam), de forensische politie en slachtofferhulp ingeroepen. De drie aanwezige vrouwen zeiden dat in hun kamer waren overvallen. De kamerdeur zou zijn opengemaakt met een sleutel, door een vrouw die vergezeld was van twee gemaskerde en gewapende mannen die Spaans spraken. De overvallers zouden er met zo’n 1000 US dollar vandoor zijn gegaan. De vrouwen verklaarden aanvankelijk op Aruba te zijn voor een foto-shoot voor een kalender. Niets van dit alles bleek waar te zijn.

Bron: NoticiaCla

Een Reactie op “NoticiaCla | Illegale Venezolaanse vrouwen ‘verzinnen’ overval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *