NoticiaCla | Lejuez: Chinese vrouw bekent doodsteken Richard Fingal

Waarschuwing: schokkende en gedetailleerde verklaring in bijlage

Directeur Serlimar Richard Fingal slachtoffer fatale steekpartij

Chinese vrouw zou na het geven van een gezichtsbehandeling aan Serlimar directeur Richard Fingal hebben gehandeld uit zelfverdediging

ORANJESTAD – De Chinese vrouw T.M.L. heeft bekend dat zij de directeur van Serlimar, Richard Fingal, heeft doodgestoken. Haar raadsman, Chris Lejuez heeft bevestigd dat uit de uitgebreide verklaring van zijn cliënt duidelijk is geworden wat er afgelopen maandag (volgens zijn cliënte) precies is gebeurd, hetgeen heeft geresulteerd in de dood van Fingal.

Uit de verklaring is gebleken dat de Chinese vrouw na het geven van een gezichtsbehandeling heeft gehandeld uit zelfverdediging (volgens de advocaat) en Fingal heeft doodgestoken om haar eigen leven te redden. Lejuez deed dinsdagmiddag verslag van een schokkend gebeuren aan NoticiaCla.com.

SCHOKKEND VERHAAL

Gezien het feit dat het verslag van advocaat Chris Lejuez van het gebeuren op maandagavond zeer gedetailleerd en schokkend is, is het aan de lezer om te beslissen om het al dan niet te willen lezen. Klik hier voor het verslag (in het Papiaments).

Bron: NoticiaCla

Naschrift KKC

ASESINATO DI RICHARD FINGAL 20160719 – verklaring Chinese vrouw inzake zelfverdediging cq moord Serlimar Directeur Richard Fingal op Aruba

Een Reactie op “NoticiaCla | Lejuez: Chinese vrouw bekent doodsteken Richard Fingal

  1. Wat een ascoiaal, Richard Fingal, zijn familie zal trots op hem zijn.

    Benieuwd wat de pastoor bij zijn uitvaart over deze crimineel zegt.

    Hoe heeft deze idioot, directeur van een overheids NV, ooit door de screening kunnen komen? Heeft Aruba ook een Michael Romer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *