NoticiaCla | Meer dan 5000 bezoekers Soul Beach Music Fest

Soul Beach Music Fest Aruba groot succes | NoticiaCla

ORANJESTAD – Met meer dan 5000 bezoekers bij de 17e editie van het Soul Beach Music Festival, heeft het evenement volgens de ATA dit jaar een record gebroken.

Medewerkers van de ATA hebben aan NoticiaCla.com verklaard dat de organisatoren een minimum van 4500 bezoekers tot doel hadden gesteld en dat is dit jaar ook gelukt. Cedric The Entertainer trad tijdens de eerste comedy avond op en Usher en Faith Evans waren zaterdag de sterren van de eerste muziekavond. Zondagavond is de grote trekpleister de zangeres Mary J Blige, die met haar optreden het festival zal afsluiten.

COMEDY NIGHT

De eerste avond was een comedy night en werd gehouden in de Renaissance Festival Area. Artiesten als Big Sean, de Brit Gina Yashere en de legendarische Cedric the Entertainer wisten de hele avond de lachers op hun hand te krijgen. Cedric was zaterdagavond ook bij de eerste muziekavond aanwezig, samen met de internationale DJ en acteur Jazzy Jeff, de ‘side kick’ van Will Smith in de televisieserie Fresh Prince of Bell Air.

Bron: NoticiaCla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *