NoticiaCla | Rehabilitatiewerkzaamheden CITGO Aruba van start

Rehabilitatiewerkzaamheden CITGO Aruba van start

ORANJESTAD – De Refineria CITGO Aruba heeft afgelopen vrijdag de eerste 100 badges uitgereikt aan nieuwe werknemers van de raffinaderij. De uitreiking vond plaats in de Lab-Building van CITGO Raffinaderij.

De werknemers zijn in dienst van vier grote aannemers en zullen worden ingezet bij de eerste fase van de rehabilitatiewerkzaamheden.

De komende weken zullen nog meer mensen worden aangenomen en naar verwachting zal het aantal aan het einde van het jaar de 1000 overschrijden. Op dit moment zijn er al 200 mensen werkzaam in de raffinaderij.

Bron: NoticiaCla

Een Reactie op “NoticiaCla | Rehabilitatiewerkzaamheden CITGO Aruba van start

  1. Renée van Aller

    Windowdressing met badges? Alternatieve feiten kunnen bestaan naast echte feiten. Hoe ziet men het verschil? De geplande timeline staat al in de startblokken om achter de horizon te verdwijnen. Wie betaalt al die nieuwe werknemers? Is Venezuela opeens weer financieel en economisch gezond en het land een betrouwbare handelspartner geworden? Bent u ook zo benieuwd naar de financiering en duidelijkheid over de geplande werkzaamheden, waaronder uiteraard de grondige verwijdering van al de gevaarlijke jarenlang gedumpte materialen? Waar blijft de feitelijke en zeer noodzakelijke transparantie? En geen opportuun ontwijkend stukje van de spindoctor a.u.b. Renée van Aller en John de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *