NoticiaCla | Trip Advisor: Eagle Beach wereldwijd derde beste strand

Eagle Beach vooral geroemd om witte zand en de turquoise kleur van de zee

ORANJESTAD – Eagle Beach staat op de lijst van de mooiste stranden ter wereld op de derde plaats, volgens de ‘Travelers Choice Awards 2017’ van TripAdvisor.com.

Ook Arashi Beach heeft een erkenning gekregen en staat op de ‘Top 25 beste stranden in het Caribisch gebied’ van TripAdvisor. Aruba staat hiermee goed op de kaart en wordt door de bezoekers duidelijk goed gewaardeerd.

Volgens Barbara Messing, Chief Marketing Officer voor TripAdvisor, wordt de lijst van “world’s best beaches” opgesteld om mensen te inspireren bij het plannen van hun strandvakanties. De winnende stranden worden bepaald naar aanleiding van de hoeveelheid en de kwaliteit van de reviews die bezoekers gedurende 12 maanden op de website van TripAdvisor plaatsen. Naast de lijst van beste stranden ter wereld, maakt TripAdvisor ook regionale lijsten, van de beste stranden in Afrika, Azië, Australia, het Caribisch gebied, Centraal Amerika, Europa, Zuid Amerika, Zuid Pacific , de UK en de USA.

Eagle Beach is een van de favoriete stranden bij de bezoekers van Aruba, en wordt vooral geroemd om het witte zand en de turquoise kleur van de zee. Ook vinden de bezoekers het fijn dat Eagle Beach ruimtelijk is en dat men er de nodige privacy heeft.

Arashi Beach, op de 18e plaats op de lijst van mooiste stranden in het Caribisch gebied, is vooral beroemd vanwege de snorkelmogelijkheden en het mooie marine leven in de zee.

Op TripAdvisor.com wordt opgemerkt dat de stranden gemakkelijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en dat er veel faciliteiten zijn, zoals toiletten, verkoop van snacks en drinken, de aanwezigheid van palapa’s, stoelenverhuur en parkeermogelijkheden.

In 2016 zijn deze lijsten door 99 miljoen mensen gezien en dat is een enorme promotie. Het Toeristenbureau blijft met Tripadvisor samenwerken om Aruba goed op de kaart te houden. Ook zal er hard gewerkt blijven worden aan het behoud van de Arubaanse stranden.

Bron: NoticiaCla

Een Reactie op “NoticiaCla | Trip Advisor: Eagle Beach wereldwijd derde beste strand

  1. Waarschijnlijk een enquete uit 1975.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *