NoticiaCla | Verdriet en agressie wegens ontslag 250 werknemers InselAir

Insel Air | Extra

WILLEMSTAD – Op de luchthaven Hato te Curaçao deden zich woensdag problemen voor, toen 250 werknemers van InselAir International te horen kregen dat zij hun baan kwijt waren.

Hoewel de sfeer in het algemeen gelaten en verdrietig was, hadden sommige werknemers meer moeite om het verlies te accepteren. Vernomen is dat enkele werknemers een lid van de staf hebben aangevallen, de grote baas van de commerciële afdeling, Jurgen Lippinhof, maar Noticiacla.com heeft dit niet bevestigd kunnen krijgen.

ONTSLAG

Deze week heeft het luchtvaartbedrijf bekend gemaakt dat het in het kader van het herstelplan voor het bedrijf zeker 250 werknemers moest laten gaan. Dat bericht is woensdag ook aan de werknemers bekend gemaakt en toen werd bekend wie precies hun ontslag kregen. Velen hebben dit bericht niet positief opgevat, zoals deze nieuwssite al berichtte en hebben zich agressief opgesteld tegen de boodschappers van dit slechte nieuws.

Bron: NoticiaCla

5 Reacties op “NoticiaCla | Verdriet en agressie wegens ontslag 250 werknemers InselAir

 1. Heb jij inzicht in de Financiele gegevens? Hoeveel miljoenen missen er dan?

 2. Verdriet en agressie wegens ontslag 250 werknemers InselAir?
  Dit begrijp ik niet. Ik neem aan dat deze werknemers niet achterlijk zijn.
  Ze hadden het toch allang zien aankomen? Het is aan hun eigen luiheid en gemakzucht te danken dat ze straks werkloos zijn. Het probleem hier op Curaçao is vaak dat zodra mensen een baan hebben zij zich gelijk in de schulden storten want plotseling hebben ze een nieuwe auto en een nieuw huis nodig. Je hoort elke dag op de radio waar je makkelijk geld kan lenen. Het kan tegenwoordig zelfs via sms. Er wordt nooit bij gewaarschuwd dat geld lenen ook geld kost.

  De meeste werknemers zijn gewoon lui en gemakzuchtig en laat de werkgever maar geld investeren zodat ze een baan hebben.

  In deze moderne tijd kan niemand rekenen op een vaste baan voor het leven. Het wordt tijd dat ze bij de overheid ook tijdelijke contracten gaat invoeren. Het is gewoon belachelijk en ridicuul dat met zo weinig banen dat ambtenaren 25 a 30 jaar op hun luie reet zitten en dan met pensioen gaan.

  De moderne werknemer moet constant door opleidingen en cursussen in zich zelf blijven investeren.

 3. Alle begrip voor de boosheid van de werknemers.

  Door wanbeleid van Heerenveen en Lippinkhof zijn 250 gezinnen in de problemen gekomen, maar Heerenveen en Lippinkhof houden naar goed Curacaos gebruik hun dikbetaalde banen.

 4. er klopen bij die Insel air heel veel dingen niet-er missen miljoenen-wie heeft die dan weggezet?????

 5. Management krijgt ook 75 procent minder salaris?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *