NoticiaCla | Verschillende illegale spullen bij razzia Kia

Verschillende illegale spullen bij razzia Kia

Verschillende illegale spullen bij razzia Kia

ORANJESTAD – Ter bestrijding van de aanwezighei van illegale artikelen heeft het personeel van het KIA (gevangenis) woensdagochtend een razzia gehouden. Een speciaal team heeft alle cellen onderzocht op de aanwezigheid van goederen die niet in een gevangeniscel thuishoren.

VEEL GOEDEREN

Hoewel de leiding van het KIA niet specifiek wilde ingaan op wat men in de cellen zoal heeft aangetroffen, kon men wel bevestigen dat er veel spullen in beslag zijn genomen. De nieuwe gevangenisdirectie werkt nauw samen met het personeel om de veiligheid te verbeteren en binnensmokkelen van verboden goederen tegen te gaan. Het KIA heeft daarbij met grote uitdagingen qua infrastructuur te maken.

Ook de ligging vlak bij zee is een uitdaging. De harde wind en het salpetergehalte in de lucht maken samen met het achterstallig onderhoud dat er nu een grote inhaalslag nodig is. Er ligt een uitvoeringsplan klaar voor renovatie en uitbreiding van de faciliteiten, waarbij materiaal van een betere kwaliteit zal worden gebruikt en het gebouw veiliger en duurzamer zal worden.

Bron: NoticiaCla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *