NPO | Ronald van Raak en Andre Bosman over de goksyndicaten op de Antillen


Curacao en Sint Maarten zijn in de ban van goksyndicaten en daar wordt maar niet tegen opgetreden. Kamerleden Ronald van Raak van de SP en Andre Bosman van de VVD maken zich grote zorgen. 

Deze week spreekt de Kamer over het bestuur op de Antillen en volgende week komen de statenleden uit onder andere Curacao en Sint Maarten op bezoek in Nederland voor overleg.

Bron: NPO

4 Reacties op “NPO | Ronald van Raak en Andre Bosman over de goksyndicaten op de Antillen

 1. F. Cools

  Geheel eens. De waarheid doet pijn. In de waan van het eigen groot zijn blijft Curaçao navelstaren, de elite verrijkt zich, het eigen volk wordt verwaarloosd.
  Vervuilend cruise toerisme. Massatoerisme met zon en zee aanbiedingen. Voor de “betere” toerist dure vakantieverblijven, maar geen betaalbare woningen voor de eigen mensen. Natuur wordt verdrongen door nog meer grote hotels en resorts.
  Iets anders verzinnen? Innovatie? Diversiteit? Aanpakken? Ondanks alle aanbevelingen, homaar. Eigen producten, investeringen in opleidingen? Nee, blijven bieden wat alle eilanden in de omgeving ook al bieden.

 2. egge egge

  van Raak en de VVD -zitten zeker om de centen te smeken-hou toch op zielig hypocriet zootje-kijk maar goed in eiegen land-o ja was vergeten -de regering van Nederland doet lekker mee en verdient goed aan de ILLIGALITEIT-Openlijke drugsverkoop en casino bezit-maar wijst altijd met de vinger naar een ander=.

 3. ja en in de ban van zelf on-line gokken legaliseren in Nederland. welke controle is er op de staatsloterij van Nederland geweest? loten die niet waren verkocht deden ook mee tijdens de trekking. Het is hetzelfde toen ons off-shore om zeep werd geholpen, Nederland deed en doet het nu nog.

 4. Joscelin Trouwborst

  En in de ban van de olie maffia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *