NTR | ‘Black love’ steeds populairder in Nederland

Videoverslag door Natasja Gibbs & John Samson


In Nederland groeien Facebookpagina’s zoals ‘Black Love’ en dating-avonden exclusief voor zwarte mensen in populariteit.

Zeggen dat je alleen maar zwart wil daten is ook onder steeds meer jonge Antillianen in Nederland geen taboe.

Bron: NTR/CaribischNetwerk

7 Reacties op “NTR | ‘Black love’ steeds populairder in Nederland

 1. Moet kunnen. Over smaak valt, zegt het gezegde, niet te twisten. Aan de andere kant zijn monoculturen volgens Darwin ten dode opgeschreven en ben ik blij dat mijn moeder 40 jaar geleden blij was dat ik gekozen had voor een partner met andere roots en die niet op mij leek, dwz van ander geslacht, van een andere cultuur en van een ander (in casu zwart) ras. Ook mijn kinderen noem hun dubbel-bloed zijn een voordeel.

 2. Normale zaak hoor, blanke vrouwelijke partners zijn niet gewend dat mijnheer de donkere echtgenoot na een paar jaar vertrekt, zonder zich verder ergens om te bekommeren.
  Zijn politieke , rasistische ideëen komen vooral voort uit egoistische gemakzucht. Met wat geklets en een radiozender ben je dan al snel een héél belangrijke patser.

 3. Na jaren van slechte ervaringen neem ik geen Curacaoenaars meer in dienst.

  Dat is geen racisme maar harde realiteit.

  Curacaoenaars kunnen altijd nog bij de overheid kan lanterfanten.

 4. Fantastic dat black love zich duidelijk profileert,daar hebben ze alle rechten voor maar dan ook accepteren als andere rassen niet specifiek de behoefte hebben om te mengen. Geef elkaar de ruimte daarvoor zonder gelijk een oordeel te vellen Misschien krijgen we dan toch een betere wereld met mensen die een ander men’s kunnen waarderen erkennen op zijn of haar prestaties of inzet

  Black love succes

 5. Als je als Blanke zegt dat je een vrouw van je Eigen ras wil ben je meteen racist. Grappig dat het andersom nooit racism is

 6. Ik hou ook van mijn blanke ras. Ik vind die zwarte vrouwen maar helemaal niets. Of discrimineer ik nu opeens?

 7. Moeten blanken eens proberen, een evenement organiseren voor alleen blanken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *