NTR | Karateles aan minderbedeelde kinderen

Kim Hendriksen


Twee keer in de week geeft Sensie Tuki karateles aan minderbedeelde kinderen op Bonaire. De kinderen hebben zelf geen geld hebben om te sporten.

Alle kosten, zoals de huur van de zalen waarin hij lesgeeft betaalt hij zelf. Daar komen nog de kosten bij voor het ophalen en wegbrengen van de kinderen, want ze hebben vaak ook zelf geen vervoer.

Bron: NTR/CaribischNetwerk

3 Reacties op “NTR | Karateles aan minderbedeelde kinderen

 1. Kan me als kind herinneren dat toen zo maar ergens op een veld een ring wordt geplaatst en iedereen die wilt vechten kan een partijtje boxen.

  Diepte punt vond ik zelfs dat een keer in een bioscoop in Suffisant, box wedstrijden waren en een tegenstander kwam niet opdagen en de speaker vroeg, wie in de ring wilde stappen.

  Moet toen zeggen dat ik in de voorronde bij de pupillen een enorme talent zag, zijn naam was Mission Kaki de zoon van voor de meeste van ons bekende Mac Alberto. Ik was toen jong dus weet niet het hele verhaal maar Mac Alberto was door de overheid op een blacklist geplaatst?

  In elk geval ik heb daarna niets meer van deze Mission Kaki vernomen en ik dacht toen zeker een Sugar Ray Leonard in hem gezien te hebben.

 2. Trots op Curaçao

  Goed uitgevoerd heeft karaten en judo een opvoedende functie.

 3. Fred Schiedam

  Sporten: leuk
  vechytsporten: is dat dan nu nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *