NTR | Wereldkampioenen honkbal gehuldigd

WILLEMSTAD – Als helden werden de jonge honkballers toegejuicht op het overvolle Brionplein. Het team werd gehuldigd omdat ze vorige week kampioen werden tijdens de Senior League World Series.

De spelers zijn heel trots op de prestatie van het team. Hoe ze kampioen geworden zijn? ‘’Door god. En door samen te werken. Everything is possible. Positieve inzet”, zeggen spelers Jamal Salm en Yevganni Reinita.

In de finale won het Curaçaose team met 7-2 van het Amerikaanse honkbalteam East. Het is de tweede wereldtitel. Zestien jaar geleden won Curaçao ook.

Bron: NTR/CaribichNetwerk

Een Reactie op “NTR | Wereldkampioenen honkbal gehuldigd

 1. Dit is bitter sweet, in de zelfde week dat deze kinderen en hun ouders vieren dat ze wereldkampioen zijn geworden, werd een meisje van 15 door twee (wie weet hoeveel nog) volwassenen in een hotel kamer seksueel misbruikt.

  Op zich is alle sport successen van onze jongens meegenomen natuurlijk, wij hebben jongens in Amerika spelen die miljoenen verdienen. Welke ouder wilt dat niet voor hun kind.

  Als kind heb ik ook gesport en ik vind dat elk kind, the thrill of victory and the agony of defeat mee moet maken.

  Wat we steeds meer zien, is dat Amerikaanse coaches en YDK honkbalvelden langs gaan en de kinderen en hun ouders gouden bergen beloven.

  Het gevolg is dat kinderen soms ook beïnvloed door hun ouders alles op een sport carrière zetten.

  Helaas zit voor veel van deze kinderen en hun ouders, niets anders in dan, the agony of defeat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *