NU | Jandino Asporaat last theater- en tv-pauze van half jaar in

Jandino Asporaat last ‘pauze’ in van half jaar | Esther Gebuis

Jandino Asporaat zal het komende half jaar geen klussen voor theater of televisie doen. De presentator en komiek gaat een half jaar “vakantie” nemen, waarin hij eigen projecten gaat opstarten.

“Voorlopig geen theater of tv-opnames”, schrijft Asporaat op zijn Instagram-account. “Dance Dance Dance komt wel op tv vanaf september, maar alle opnames zijn nu achter de rug.”

De komende periode zal de komiek “heel veel schrijven”. “Nieuwe shows, twee nieuwe films en een boek. Daarnaast heb ik weer tijd om te gaan ondernemen. Nieuwe projecten in Nederland en op Curaçao.”

De tijd wil Asporaat gebruiken om meer tijd voor zichzelf te nemen. “Ik blijf het soms lastig vinden om in de entertainmentwereld, waarbij ik alles wil doen voor mijn publiek, mezelf net zo belangrijk te maken. Ik moet vaker leren zeggen: nu is het tijd voor Dino en alleen effe Dino, zonder mezelf schuldig te voelen.”

Recentelijk maakte Asporaat Dino & Friends in New York voor SBS, een programma waarin hij het als komiek probeerde te maken in de Verenigde Staten. In september zal hij voor dezelfde zender Dance Dance Dance presenteren.

Bron: nu.nl

2 Reacties op “NU | Jandino Asporaat last theater- en tv-pauze van half jaar in

  1. De Rechtsstaat

    Godzijdank…!

  2. Danki dios, ik kan nog niet eens glimlachen om dit figuur.

    Typisch voorbeeld van het negatieve waartoe positieve discriminatie kan toe lijden.

    Lijden bewust met ‘ij’, Drechi pa bosnan tur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *