NvhN | Martina gelooft in iets moois op Bahama’s

Martina gelooft in iets moois op Bahama’s ANP

Sprinter Churandy Martina wil dit weekeinde vlammen op de World Relays in de Bahama’s, de officieuze wereldtitelstrijd voor estafetteams. De atleet van Curaçao is de voortrekker van de Nederlandse sprinters op de 4×100 meter.

,,We willen de finale halen. Dan zijn we automatisch geplaatst voor de echte WK deze zomer in Londen”, laat de sprinter weten op zijn website.

Het mannenteam wist bij de vorige twee edities van het nog jonge mondiale evenement geen finaleplaats af te dwingen. Maar Martina ziet het voor dit jaar positief in. ,,Er kan iets moois gebeuren op de Bahama’s. Op de estafette is alles mogelijk en we zullen ons goed moeten focussen op de race, maar ik heb er een goed gevoel over”, aldus Martina, die met Solomon Bockarie, Hensley Paulina, Joren Tromp, Giovanni Codrington en Dimitri Juliet het estafetteteam vormt.
ADVERTISING

De Atletiekunie heeft voor het eerst ook een vrouwenteam afgevaardigd naar de World Relays. Dafne Schippers is de kopvrouw van de ploeg, met verder Naomi Sedney, Jamile Samuel, Madiea Ghafoor en Marije van Hunenstijn. Ook de vrouwen mikken op een finaleplek op de 4×100 meter en daarmee een ticket voor de WK in Londen.

Bron: NieuwsbladVanHetNoorden

6 Reacties op “NvhN | Martina gelooft in iets moois op Bahama’s

 1. @w
  Op zo’n gestoord figuur als @Mano moet je helemaal niet reageren. Net zoals het gros hier op dit forum is hij zeker rijp voor de Capriles.
  Maar geeft toe, julle kennen mekaar, anders kan hij niet weten of je nek zwart is. Tenzij hij helderziende gaven heeft.
  Mwhaaaaaaaaahhhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhhahahaha, soms kom je niet meer bij hier.
  Overigens door blijven gaan zo’n topper als Martina jochie te noemen. Ik vind het uitengewoon leuk.
  Overigens je bent 1 van de weinigen met positieve en over nagedachte reacties. In tegenstelling tot een non figuur als @Mano.
  Hahhaha

 2. @W,
  Klets toch niet zo stom uit je zwarte nek, waarom zou ik me beledigd moeten voelen? Ik lijk niet op jou noch op Martina. Punt is dat de manier waarop je de man benoemt doodgewoon neerbuigend is. Wat kan het mij nou schelen hoe jij je zoon wil noemen? Als het zijn koosnaam is dan is het jullie keus, maar Martina is niet jouw zoon, dus kom geen appels met peren vergelijken! Ik wed dat als jouw zoon door wie dan ook, onbekenden, zijn baas of zo, steeds maar als JOCHIE gekwalificeerd wordt, hij niet bepaald zal staan juichen.
  Nee, ik vraag me helemaal niets af, ben absoluut niet geïnteresseerd in jouw zoon, niet in jouw leventje noch in het werk dat dat jochie van jou doet, dat kan mij helemaal niets schelen, boeit mij niet! Maar Martina is niet jouw zoon, hij is een volwassen man en geen jochie!

 3. Allereer heb ik met ou niets maar dn ook niets te maken.
  Jochie, is een koosnaam die wij voor onze 34 jarge zoon gebruiken.
  Sorry dat je je beledigd voelt.
  En neen, Mano heet je geloof ik? Tel er 30 jr bij onze zoon, bij op. En voordat je je nu gaat afvrgen of ‘ons jochie’ misschien gay is, neen hoor, een getrouwde man werkend in NYC als MD.
  Prettige dag verder en zou zeggen maak je druk over zinniger zaken.

 4. @W,
  je lult steeds over jochie, beroepssprinter Martina is geen jochie, maar een man van 32. Misschien dat jij niet weet wat de definitie van jochie is, maar ik vind het knap neerbuigend hoe jij de man steeds als jochie neerzet. Misschien ben jij wel een jochie W!

  Definitie jochie = 1) Broekeman 2) Broekemannetje 3) Broekenman 4) Joch 5) Jong 6) Jongetje 7) Knaap

 5. Komt goed jochie, je bent een top athlete en kunt het wel.

 6. Abraham Mossel

  Helaas het stokje laten vallen oeps! op naar huis toe?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *