OB | Armpje drukken met Rico Verhoeven: video van Daan en Rico op Curaçao gaat viral

Rebecca Seunis | Omroep Brabant


BAVEL/WILLEMSTAD – Rico Verhoeven geniet van een heerlijke vakantie op Curaçao, maar een goed gevecht gaat hij natuurlijk niet uit de weg. Daan Verhoof (18) uit Bavel wilde graag een potje armpje drukken met de kickbokser en won ook nog eens van de vechtsporter. “Ik ben de sterkste van Curaçao, Bavel en Nederland.”

“Ik ben klaar voor jou, vriend. Ik heb de hele vakantie hierop gewacht”, zegt een zongebruinde Verhoeven tegen Daan voorafgaand aan de spannende wedstrijd.

De beelden van de ‘worstelpartij’ gingen eerst viral op Facebook en waren donderdagavond te zien in onder andere het Jeugdjournaal en RTL Boulevard.

Het is niet de eerste keer dat een filmpje van Daan viral gaat. Een kleine twee jaar geleden haalde de pannenkoekenbakker ook al RTL Late Night.

‘Ik ben beroemd’
De moeder van Daan weet ook niet precies hoe het altijd komt dat haar zoon dit soort dingen voor elkaar krijgt. “Daan zegt altijd: ‘Ik ben beroemd’. Hij stapt gewoon op iemand af en dan staan wij met gêne toe te kijken, maar hij krijgt het elke keer voor elkaar”, vertelt Mireille Verhoof.

Volgens de moeder van Daan was Rico Verhoeven ‘super lief’ en ‘heel relaxed’.

Daan is erg blij met zijn overwinning. “Ja, ik heb gewonnen van hem. Ik ben de sterkste van Curaçao en Bavel en Nederland.”

Bron: Omroep Brabant

8 Reacties op “OB | Armpje drukken met Rico Verhoeven: video van Daan en Rico op Curaçao gaat viral

 1. Al die aliassen maken alles uiterst verwarrend-:)

 2. @Lapas. Ok, heel duidelijk en met je eens.

 3. Volgens @John Bash, “Wat is er mis mee?” Voor zover ik weet niets, maar nu we toch over hebben, het is niet zo lang geleden dat wij kinderen met down syndroom verborgen hielden. Tegenwoordig zien we deze jongens en meisjes op TV op modeshows plus met die rare knotjes in het haar en zelfs met hippe kleding op straat lopen.

 4. @Stiwz en @Wim
  Het is en was niet de bedoeling om de suggestie te wekken dat ik of iemand anders discrimineer. Mijn reactie op lapas was alleen bedoelt om een verduidelijkking van Lapas te krijgen.

 5. Bash suggereert dat Beflapas discrimineert waarna La Stiwz suggereert dat Bash ook discrimineert.

  Komkommertijd op KKC, al vroeg in het jaar.

 6. @John Bash: niets, maar waarom die vraag?

 7. @Eric.
  Wat is er mis mee?

 8. Ik kon het niet echt goed zien maar het lijkt alsof die Daan iemand met de down syndroom is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *