OES | Jandino de grappigste Antilliaan komt naar Renesse

Door Rachel van Westen | OnsEilandSchouwen

Als er iemand in de showbusiness keihard gaat, dan is het Jandino wel. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel, je komt en je gaat. Daartussen moet je lachen, het liefst keihard!

Jandino Asporaat is geboren in Curaçao en groeide op in Buena Vista. Op zijn elfde pakte hij zijn koffers en verruilde hij het warme Curaçao voor het bruisende Rotterdam.

ZIERIKZEE – De carrière van deze warmbloedige cabaretier gaat als een speer. In 2005 won hij de persoonlijkheidsprijs tijdens het cabaretfestival ‘Cameretten’. Het talent van deze creatieve duizendpoot kent geen grenzen, hij is columnist voor de Volkskrant, schrijft voor het programma ‘Raymann is laat’, is lid van de Comedy Train, hij componeert, acteert en presenteert.

Als er iemand in de showbusiness keihard gaat, dan is het Jandino wel. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel, je komt en je gaat. Daartussen moet je lachen, het liefst keihard! En dat gaat hij voor u regelen in deze hilarische show vol typetjes, stand-up comedy, zang en dans.

Jandino is zonder twijfel de grappigste Antilliaan en wellicht ook de hardst werkende, maar dat onder voorbehoud.

Informatie en reserveren

Jandino Asporaat staat op zaterdag 18 februari in het Dorpshuis Renesse. Kijk voor meer info en kaarten op:

www.theatersaanzee.com

Bron: Onseilandschouwen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *