OM | A.s. vrijdag behandeling van zaak ‘Valencia’


OM woordvoerder Norman Serphos geeft informatie in Papiamentu en Nederlands over de behandeling van de zaak “Valencia” op 28 september

Bron: Openbaar Ministerie

3 Reacties op “OM | A.s. vrijdag behandeling van zaak ‘Valencia’

 1. Spijkerbroek met gaten lijkt mij nou geen criertia op kwaliteit in functie.
  Voorzover ik Norman ken(en die ken ik al heel lang)is hij dedicated aan zijn belangrijk werk en zal er alles aan doen om zijn werk eerlijk en zo goed mogelijk te doen zonder enige andere agenda.
  Zwervers zien er toch anders uit,frustratie bij mensen die menen een woordje te moeten toevoegen over Serphos mbt zijn uitoefening van zijn belangrijk werk maar er geen degelijk kritiek op kunnen leveren kunnen beter helemaal geen kritiek leveren,het maakt zo een zielige indruk.

 2. Als Beflapas Serphos kende wist hij dat de kans groter is dat hij met de directeur van de centrale bank betrapt wordt dan met een trago meisje.

  Overigens vind ik dat Serphos het prima doet, Uitstekend woordvoerder, duidelijk verstaanbaar, spreekt zijn talen, is open voor zover hij dat kan zijn en maakt een vriendelijke indruk.

 3. Ik ken deze Norman Serphos niet behalve dat ik hem in Punda heb zien lopen. Toevallig wist ik dat hij bij justitie werkt anders had ik hem voor een zwerver ( met zijn versleten spijkerbroeken met gaten erin) aangezien.

  Waarschijnlijk zal deze man tot zijn dood of pensioen deze functie blijven bekleden tenzij hij ooit met een trago meisje in het bos betrapt wordt natuurlijk.

  Dit zien we vaak in allerlei beroepen en functies mensen raken heel snel uit luiheid vastgeroest aan hun positie. Tenzij ze een vriendendienst van een politicus krijgen, blijven ze hun hele leven bij één en dezelfde werkgever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *