OM | Aanhouding in onderzoek Fundashon pa Optimalisashon di Bario di Steenrijk i Divi Divi

Aanhouding in onderzoek Fundashon pa Optimalisashon di Bario di Steenrijk i Divi Divi

Aanhouding in onderzoek Fundashon pa Optimalisashon di Bario di Steenrijk i Divi Divi

Maandagmorgen 15 augustus 2016 is in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao door leden van het Recherche Samenwerkings Team (RST) de 36-jarige vrouw C.C.M. aangehouden.

Zij wordt verdacht van valsheid in geschrift en verduistering van (een deel van) een door het Ministerie van Financiën in 2012 verstrekte subsidie van 450.000 gulden aan de Fundashon pa Optimalisashon di Bario di Steenrijk i Divi Divi.
Het onderzoek naar deze strafbare feiten is gestart nadat de huidige Minister van Financiën deze kwestie in 2015 onder de aandacht van Openbaar Ministerie heeft gebracht. Onder leiding van de Rechter-Commissaris (RC) zijn er door leden van het RST vanmorgen drie huiszoekingen gedaan in een woning te Santa Maria, een kantoorpand te Saliña en een kantoorpand te Brievengat. Hierbij zijn onder meer documenten en administratie in beslag genomen.

Bron: Openbaar Ministerie

4 Reacties op “OM | Aanhouding in onderzoek Fundashon pa Optimalisashon di Bario di Steenrijk i Divi Divi

  1. Abraham Mossel

    Het is nog erger!, 375.000,00 verduisterd aangezien er nog geen gulden is terug betaald, kan ook niet is al verdeeld en verdwenen in de zakken van Gerrit de Raaf en Jamaloodin’/.

  2. Het gaat goed met het RST erbij. Eindelijk schoon schip maken met al die boeven hier.

  3. gaan we nu ook eens wat plukken met de pak ze af wet.
    gelijk over alles beslag leggen.

  4. Abraham Mossel

    En laat het OM nu ook eens onderzoeken bij die gene die deze subsidie en goedkeuring ” MFK” en handtekening heeft gegeven, er zijn zullen zeker een paar meevreters boven water komen drijven, aangezien het bedrag wel op een ton of twee zal uitkomen (200.000,00) denk ik?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *