OM | Detentie Jamaloodin met 8 dagen verlengd

Detentie #Jamaloodin met 8 dagen verlengd | Extra

Vrijdag, 21 september 2018, is de verdachte G.R.M. Jamaloodin door de #Rechter-commissaris (RC) gehoord op de vordering bevel tot bewaring. Het Openbaar Ministerie vindt het noodzakelijk dat Jamaloodin langer blijft vastzitten in het belang van het #onderzoek, reden waarom een vordering bewaring is gedaan. Het Openbaar Ministerie verdenkt G.R.M. Jamaloodin onder meer van verduistering, valsheid in geschrifte en het medeplegen c.q. het uitlokken van de #moord op Helmin #Wiels.

 

G.R.M. Jamaloodin is vrijdag tijdens de behandeling door de Rechter-commissaris van de vordering bevel tot bewaring, bijgestaan door zijn raadsvrouw op Bonaire en één van zijn raadslieden op #Curaçao. De verdediging heeft bij die gelegenheid een verzoek gedaan tot schorsing van de detentie vanG.R.M. Jamaloodin.

Na de processen-verbaal te hebben bestudeerd, de vordering bevel tot #bewaring te hebben doorgenomen en de #officier van justitie, de verdachte en diens verdediging te hebben gehoord op de vordering bewaring en het verzoek tot schorsing, heeft de Rechter-commissaris een beschikking bevel tot bewaring afgegeven en het verzoek tot schorsing afgewezen, wat inhoud dat de #detentie van de G.R.M. Jamaloodin ingaande vrijdag met 8 dagen is verlengd.

Bron: Openbaar Ministerie

2 Reacties op “OM | Detentie Jamaloodin met 8 dagen verlengd

  1. Zou mooi zijn als we straks alle politici van Curacao in Bon Futuro zien lopen in een oranje overal.

  2. Wat een verschil, Ramboloodin in zijn zigeunerkoningenpak in 2010 en in zijn Bon Futuro uniform nu. Het laatste staat hem duidelijk beter. Fits him like a glove.

    Alle mondi monkey die MFK gestemd hebben zouden deze foto op hun spiegels in de badkamer moeten plakken zodat ze hem iedere dag 5 maal zien, en zich 5 maal per dag beseffen: wat ben ik toch een mondi monkey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *