OM eist acht jaar voor brute verkrachting

WILLEMSTAD — Tegen de jongeman Ramsey P. (21) is afgelopen week acht jaar cel geëist wegens de brute verkrachting van een meisje in maart van dit jaar.

Het slachtoffer was nog maagd. Er waren dertien hechtingen nodig om de vagina te herstellen. De officier eiste tevens een schadevergoeding van 50.000 gulden voor het slachtoffer, dat met haar moeder bij de behandeling van de zaak aanwezig was. Er is nog een tweede verdachte in deze zaak, Archady L. Hij moet op een andere datum voorkomen omdat er nog een onderzoek gedaan moet worden naar zijn kleding die die bewust nacht was bebloed.

Op de avond van 12 op 13 maart was het slachtoffer uitgegaan met twee vriendinnen. Een van deze vrouwen is de vriendin van Ramsey. Ze gingen uit in een discotheek in Saliña. Het slachtoffer dronk daar te veel alcohol en werd ziek. Ze kon bijna niet meer op haar benen staan en vroeg aan de jongens om haar thuis te brengen. Ramsey en Archady brachten de drie jonge vrouwen thuis in de auto van Archady. Eerst werden Ramseys vriendin en het andere meisje bij hun thuis afgezet. Het slachtoffer zou als laatste worden afgezet. In plaats van het slachtoffer bij haar thuis af te zetten, reden de mannen door naar een stuk mondi. Het meisje verklaarde later onder andere dat haar was gevraagd om plaats te nemen op de passagiersstoel vooraan. Daar werd ze uiteindelijk verkracht door de twee, eerst door Ramsey, vervolgens Archady. Hevig bloedend werd ze daarna thuis gebracht. Haar moeder bracht haar naar de polikliniek, waar het meisje werd opgenomen. Ramsey heeft spijt betuigd. Hij is vader van een kind en vroeg in zijn laatste woord aan de rechter om daar rekening mee te houden. Vonnis op 15 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *