OM | Julius Koko naar huis, maar blijft verdachte

Het onderzoek naar vernieling bij Baoase Resort wordt voortgezet. | Extra

Julius Koko heeft vanmiddag een verklaring afgelegd tijdens zijn 6-uurs aanhouding en verhoor bij de politie. Hij zal zo meteen huiswaarts mogen keren. Dit na overleg tussen KPC en de zaaksofficier van het OM.

Het onderzoek naar vernieling bij Baoase Resort wordt voortgezet.
Julius Koko blijft verdachte in deze zaak.

Bron: Openbaar Ministerie

9 Reacties op “OM | Julius Koko naar huis, maar blijft verdachte

 1. De Rechtsstaat

  Oww, moest ik nog reageren?

 2. coco moet koekje van eigen deeg krijgen–die viezerik stookt veel mensen op en bedreigd iedereen om zich heen–word tijd dat hij echt even gaat zitten voor de vernielingen die onder hem zijn aangericht.

 3. De Rechtsstaat—nog een echte laffaartd ook nog–dat adres haha
  e abogado cobarde

 4. De Rechtsstaat—alias Peterson?

 5. De Rechtsstaat

  Het adres is Ledaweg 52, echter eerst een afspraak maken want dat adres is echt van mij. EIGENDOMSTERREIN!!!!! Geen pseudo, en ook door een kleuter gemarkeerde A4’tje, die een of ander demarcatie aangeeft.

  I’ll be waiting!!!!!

 6. Abraham Mossel

  @ rechtstaat de dombo van het eiland!!. Al is het geen eigendom je hebt met je klauwen van iets af te houden wat nit van jou is, zo niet ga je naar de politie eventueel naar het OM, en begin je een recht zaak lulo Rechtstaat. of zal ik jou en je familie morgen ff van je gestolen pacht/huur grond af trappen om dat je familie er al zo genaamd 200 woont. wat ben je weer de bijdehand aan het spelen, je zou bijna zeggen dat je bij PIK in de leer bent geweest!

 7. Opruiing, opzetten van een criminele organisatie en terrorisme zou voor deze idioot een goede start zijn.

 8. De Rechtsstaat

  Volgens de persvoorlichter van het OM gaat het om de aangifte jegens vernieling. Maar, inmiddels zijn die poorten (scharnieren zei een advocaat) weer hersteld. Dus wat voor straf zou een z.g. dader verdienen? Ra ra ra.

  Ook van de persvoorlichter v.h. OM vernomen dat als het geen eigendomsterrein is, ra ra ra.

 9. Abraham Mossel

  Julius Koko dacht ff dat hij Julius Cesar was en zijn stijders naar de overwinning zou helpen. Het is alleen ff anders voor Cesar uit gekomen, hij heeft nu een gevangenis straf boven zijn dombo hoofd hangen, hij kan er gif op in nemen dat hij door de OvJ aan de hoogste boom word gehangen als voorbeeld, aangezien de honden er geen droog brood van lusten, de man met de slijp tol moet lang gestraft worden, aangezien deze in mijn ogen on toerekening vatbaar is, oplossing voor eeuwig een wit vestje met de knopje’s aan de achter kan dragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *