OM | Nieuwe medewerker communicatie bij het OM

Met Shurminia Martina als woordvoerder openbaar Ministerie Curacao, beschikt het Openbaar Ministerie in ieder (ei)land thans over een medewerker communicatie

Het communicatie team van het Openbaar Ministerie Curaçao is versterkt met een nieuwe medewerker. Vanaf 1 oktober 2019 is mevrouw Shurminia Martina – Rafael werkzaam als medewerker Communicatie en Voorlichting bij het Parket van de Procureur – Generaal voor Curaçao, voor Sint Maarten en voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES).

Hiermee beschikt het Openbaar Ministerie in ieder (ei)land thans over een medewerker communicatie.

Mevrouw Martina – Rafael zal zorgdragen voor de externe en interne communicatie ten behoeve van het Openbaar Ministerie Curaçao, waaronder ook de woordvoering. De communicatie werkzaamheden alsmede woordvoering ten aanzien van de BES eilanden worden verzorgd door de heer Roderick Gouverneur. In Sint Maarten tot slot, is mevrouw Hazel Durand belast met de communicatie werkzaamheden.

Met de nieuwe samenstelling van het communicatie team, streeft het OM ernaar om de algemene voorlichting aan de diverse gemeenschappen betreffende de werkzaamheden van het OM naar een nieuw niveau te tillen en verder te bouwen aan de professionalisering van de organisatie

Bron: Openbaar Ministerie Curaçao / Public Prosecutor’s Office Curaçao

4 Reacties op “OM | Nieuwe medewerker communicatie bij het OM

  1. Showroe di Emmastad

    Als mevrouw de 3e graads kruisverhoren van ster”reporter”Risheron (OK, OK!) en dat highpitch gevalletje van rel/redashizender Direct overleeft, heft zij een kans.

  2. Laten we hopen dat deze mevrouw zich wel weet te gedragen en niet zoals Serphos tegen het publiek zegt, ‘bai laba sanka’.

  3. Eerste taak is uitleggen waarom Brian Mariano nog niet in de cel zit

  4. Dios mio, nu heeft de rechtbank ook een Clifton Walle (‘senior adviseur media communicatie Nieuwe Ziekenhuis’).

    Kan dit niet beter in betere rechters dan Irma Lips geinvesteerd worden?

    Maar misschien kan deze dame worden ingezet om de rechter te informeren welke veroordeelden hun straf nooit hebben uitgezeten (Brian Mariano, Cicely Chi Chi van der Dijs).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *