OM | OM Sint Maarten tevreden met de uitspraken BadaBing

Vier veroordelingen in zaak "Orca" (BadaBing)

Vier veroordelingen in zaak “Orca” (BadaBing)

De man P.G.I. (1965) is vandaag in Philipsburg (Sint Maarten) veroordeeld voor omkoping tot een gevangenisstraf van 18 maanden, waarvan 6 maanden voorwaardelijk, met een proeftijd van 2 jr. en ontzegging uit het passieve en actieve kiesrecht voor 5 jaar.

De veroordeling heeft plaatsgevonden in de zaak Orca, beter bekend als de BadaBing-zaak.
De man J. v.d.H. (1965) is in deze zelfde zaak vanmorgen veroordeeld voor omkoping, belastingontduiking, witwassen, vrouwenhandel en valsheid in geschrifte tot een gevangenisstraf van 42 maanden waarvan 12 voorwaardelijk, proeftijd 2 jaar.
Het bedrijf (NV) is veroordeeld voor belastingontduiking, vrouwenhandel en witwassen tot een geldboete van 1,5 miljoen Antilliaanse guldens.
Tot slot is V.d.B. (1973) veroordeeld voor vrouwenhandel tot een gevangenisstraf van 9 maanden voorwaardelijk, met een proeftijd van 2 jaar en als bijzondere voorwaarde het verrichten van een dienstverlening van 240 uren.
Het Openbaar Ministerie (OM) Sint Maarten is tevreden met de uitspraken in deze zaak.

Bron: Openbaar Ministerie

Een Reactie op “OM | OM Sint Maarten tevreden met de uitspraken BadaBing

  1. Mooi dat die rat Illidge eindelijk veroordeeld is. De hele familie Illidge op Sint Maarten is besmet, en ze hebben hun tentakels tot in de raad van commissarissen bij de Centrale Bank. Gooi die Illidge die daar zit er ook maar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *