OM | Onderzoek vernieling bij Baoase

KPC is namens het OM met het onderzoek belast | Persbureau Curacao

Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao is gestart met een strafrechterlijk onderzoek naar aanleiding van de aangifte van vernieling vrijdag bij Baoase Resort in de wijk Marie Pampoen.

KPC is namens het OM met het onderzoek belast.

Bron: Openbaar Ministerie

5 Reacties op “OM | Onderzoek vernieling bij Baoase

 1. @ mmmmmmmmm

  Hoor net dat Koko is opgepakt door de politie en nu vast zit.

 2. Julius COCO–de oproeikraaier betaald door verschillende Politici met een even dubieus leven.Hioj die elke schreeuwd dat mensen die bepaalde dingen(VOLGENS COCO ALLEEN) doen moeten worden opgesloten.
  Wel nu is gebleken wat mr COCO en oproerkraaiers allemaal hebben gedaan-deze moeten een fikse gevangenis straf krijgen met een hoge boete-van mij part alles afpakken–de schade door dit gedrag is gewoon buiten proporties voor ons toerisme.
  Het hotel zelf zou de eer aan zichzelf moeten houden en dit keihard door de rechter laten veroordelen en vonnisen uitspreken.
  Er bleek al snel dat de bevolking absoluut niet gedient was van dit gedrag en willen dat J.Coco word veroordeeld voor een gevangenis straf en alle kosten en schadevergoeding.
  Tevens is het schandalig dat die gluipert van een advokaat peterson erbij stond te lachen–toont het karakter van een loozer.

 3. @ Hans,

  Die dader was kennelijk goed voorbereid, want de slijptol was ook nog eens op batterij. Er zijn niet veel mensen die dat standaard in de auto hebben liggen oftewel het wordt ineens voorbedachte rade. En dan krijgt die zogenaamde protestmanefestatie ineens een heel ander karakter. Van iets wat per toeval uit de hand loopt wordt het nu georganiseerd bewust laten escaleren. Dat de politie de andere kant uitkeek is dan ook geen toeval meer geweest.

 4. Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn. alle raddraaiers staan duidelijk op beeld dus oppakken deze oproerkraaiers en flink laten dokken. Hoe haal je het in je hoofd om zo maar iemands eigendommen te vernielen met een slijptol?
  deze figuur zal vast goed bekend zijn met het inbreken.

 5. Fred Schiedam

  De politie was aanwezig juist om escalatie te voorkomen, maar heeft vervolgens niet opgetreden toen dit gebeurde.

  En nu is namens het OM het KPC met het onderzoek belast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *