OM | Regiezitting “Babel” naar 5 juni 2015, inhoudelijke behandeling 9 en 11 september

PAIS komt met machtingingswet

Rechter: Regiezitting “Babel” naar 5 juni 2015, Inhoudelijke behandeling “Babel” op 9 en 11 september

De regiezitting in de strafzaak “Babel”, waarin de verdachten mw. C.vdD. en dhr. G.F.S. door het Openbaar Ministerie zijn gedagvaard, stond gepland op vrijdag 20 maart 2015.

In de zaak tegen de verdachte C.vdD. heeft de verdediging op grond van artikel 293 van het Wetboek van Strafvordering een bezwaarschrift tegen de dagvaarding ingediend. Het Hof zal zich gaan buigen over dit bezwaarschrift.

Aangezien heden nog niet was beslist op het bezwaarschrift is de regiezitting in de zaak tegen de verdachte C.vdD uitgesteld tot vrijdag 5 juni 2015 om 9.00 uur.

Tijdens de regiezitting van vrijdag 20 maart heeft de raadsman van verdachte G.F.S een verzoek tot aanhouding van de behandeling van de zaak gedaan. De rechter heeft dat verzoek gehonoreerd.

De regiezitting in de zaak van het openbaar ministerie tegen de verdachte G.F.S. is door het Gerecht aangehouden tot vrijdag 5 juni 2015 om 9.00 uur. De inhoudelijke behandeling van de zaken is voorlopig door het Gerecht gepland op woensdag 9 september en vrijdag 11 september 2015.

Aan G.F.S. is door het OM valsheid in geschrifte (vervalsing van facturen en valse opgave vermissing diplomatiek paspoort), (passieve) omkoping, het witwassen van geld en overtreding van de telecomwetgeving (het voorhanden hebben van zogenaamde ‘jammers’) ten laste gelegd.

C.R.v.d.D is gedagvaard terzake valsheid in geschrifte (vervalsing van facturen), het witwassen van geld en overtreding van de telecomwetgeving

Bron: Openbaar Ministerie

3 Reacties op “OM | Regiezitting “Babel” naar 5 juni 2015, inhoudelijke behandeling 9 en 11 september

  1. Wacht maar lijkt me sterk dat moedertje Lips moedertje CRvdD die aardig zwanger lijkt op diverse foto’s laat zitten.

  2. Ik denk dat de MFK goede hoop op vrijpraak heeft. Ze stonden vandaag met de bekende vlaggetjes en ballonnetjes op de Caracasbaaiweg uit te delen. Opvallend veel jongelui achter de stand.

  3. Datum vrijspraak door Irma Lips ook al bekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *